Ahogy nő a magzat egyre kevesebbet fog mozogni? Kb hányszor kell éreznem egy nap a baba mozgását?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 20:26
1/3 anonim válasza:
én az utolsó 2 hónapban már csak akkor éreztem, amikor pihentem. Pont építkeztünk,így sokat mászkáltam, ilyenkor nem mozgott. De amint leültem, már ki is dugta valamelyik testrészét. Este lefekvéskor pedig őrült kapálózásba kezdett.
2/3 anonim válasza:
így igaz!minnél nagyobb,annál lustibb:) nekem azt mondta a védőnő,hogy napi 10x kb érezzem,ha nyugodt akarok lenni,h minden rendben van.De nekem este szétrúgja a hasam meg a bordáim.
30hetes km
3/3 anonim válasza:
Szia
Én a 37.hétbe vagyok de a babám még mindig nagyon intenzív szinte egész nap ezek szerint még mindig bőven van helye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!