Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon korai ha 16hetessen...

Nagyon korai ha 16hetessen megveszük a kocsit és hordozot? Jo áron találtunk rá.

Figyelt kérdés

2012. júl. 5. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Vedd csak meg, ha jó ár!:)
2012. júl. 5. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:

Harmadik babám még meg sem fogant, és megvettük a babakocsit, pont a fent említett okból. :o)

(Az első kettővel kölcsön kaptam egyet, ami már nem volt meg a harmadikhoz)

3/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy vedd meg. Gratulálok. Ne figyelj a babonákra
 4/10 anonim ***** válasza:

most csak fél választ tudok erre írni .

igen és nem .

jó dolog mert így ki tudjátok pipálni és levan egy gond.

de.

ha megszületett a kisbaba akkor is ráér megvenni mert akkor fog igazán kelleni és ha most rosszul döntöttél mert pl. keskeny babakocsit veszel és dundi kisbabád lesz v. rájössz hogy többet szeretnél vele kimozdulni de erre a kocsi nem alkalmas pl mert nehéz akkor máris ott vagy hogy plusz gondot vettél a nyakadba és nem leszel elégedett.

ha már megvan akkor gondolom körültekintően vásároltatok mindenképp próbáljátok ki személyesen . forgasd tologasd pár percig akár félkézzel is milyen lesz küszöbön emelkedőn éles kanyarban.... tedd próbára szv. ne mindenképp vásároljatok !

2012. júl. 5. 14:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Vedd meg nyugodtan! A hordozó ilyenkor már nekünk is megvolt, a kocsi még nem, mert nem találtuk meg az igazit.
2012. júl. 5. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:
2012. júl. 5. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megveheted!
2012. júl. 5. 14:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Vedd meg ha megéri, én is mindent darabonként vettem meg, már 3 hónapos terhesen megvettem a babahordozót mert le volt árazva.
2012. júl. 5. 14:43
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. júl. 5. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:
vegyed, bár én csak 28 hetesen kezdtem el vásárolni, de azóta ebben a brutál kánikulában nincs is kedvem semmi babacuccot nézni, így örülök, hogy a 32.ig mindent megvettünk, mert most annyira nem villanyozna fel egy sterilizáló vagy egy kókuszmatrac, pedig pár hónapja még lelkesen jártam a boltokat/vaterát
2012. júl. 5. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!