Csak nagyobb pocaknál "működik" az ignás módszer, vagy már egészen korai terhességnél is?
Ez egy babona. Megmutatja a babonások szerint, ki lakik a méhedben.
Magyarán: mindegy, mekkora a has, a méh tartalma a lényeg....ez olyan, mintha azt kérdeznéd, csak fa vagy fém létra alatt átmenni is balszerencsét jelent-e? :)
En 5 hetesen probaltam, kislanyt mutatott, aztan az UH megerositette!
:-)
Szerintem probald meg! Sok szerencset!
Pont most olvasok egy könyvet (Spohie Kinsella-A boltkóros babát vá), ahol a csaj kipróbálta. Először körbe forgott, aztán előre hátra. Szóval még most sem tudja, hogy kisfia, vagy kislánya lesz-e. De szerintem ikrei :D
Amúgy tényleg egy babona. Próbáld ki, max. az UH-n csalódsz egyet. :)
Nem érhet csalódás,mert tuti kislány... :-) nem hiszek ezekben a terhes-babonákban,de szeretem kipróbálni,hátha mégis bejön egy :-)
Ha mégis kiderülne az uh-n,hogy tévedek,akkor én örülnék a legjobban-3 kislány után egy fiúnak...de ennek az esélye annyira csekély,hogy azt arányaiban megfogalmazni sem lehet.... Mellesleg a harmadiknál fiút jósolt az inga,a kínai fogantatás naptár az elsőt fiúnak jövendölte...
Akkor mindjárt kipróbálom...
3. vagyok.
Megpróbáltad? :D Mit mutatott? :)
Amúgy eszembe jutott, hogy ha valaki, aki nem terhes és megcsinálja, akkor nála is ugyanúgy mozog, nem? :D Vagy akkor nála mit jelenthet? :)
Na, én ebben (is) nagyon bíztam. Az összes babonát megcsináltam,megfigyeltem az étrendtől kezdve a rosszulléteken és a pattanásokon a has formáján, linea negrán át az ingáig. Mindenből az jött ki,hogy kislányom lesz. Múlthéten az ultrahangon megláttam a kukiját.
Ennyit ezekről, pedig én tényleg hittem a babonákban. Eddig.
De mit ne mondjak, izgalmassá teszi a várakozási időt amig megtudja az ember lánya,ki van a pocakban. :)))
Sziasztok!
Igen,megnéztem,fiút mutatott...de mint már az előző komm.ben írtam,szeretem kipróbálni ezeket,de hinni nem hiszek benne. Jó móka így találgatni :-)
Boldog babavárást Mindenkinek,aki babát vár!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!