Mennyire érzi/érezheti meg a baba az anyja szomorúságát pocakon belül?
Nemrég egy héten belül elvesztettem mindkét nagyszülőmet, persze próbálom tartani magam, de többen mondták, hogy ne szomorkodjak nagyon, mert megérzi a baba.
Van ebben valami igazság? Lehetséges ilyen?
16 hetes vagyok
Jajj de aranyosak, ne szomorkodj, mintha az úgy menne.Szerintem nem úgy érzik mint ahogy mi gondoljuk, ez rejtély, de hát a 9 hónap alatt annyi mindent érzünk, nem lehet elkerülni.
Igazán én úgy gondolom hogy akkor ézeznek már, mikor megszületnek, vagyis hát konkrétan.
Ilyenkor nem lehet kontrollálni az érzelmeket, nem örülhetsz a nagyszülők halálának.
Meg kell gyászolni így is.
Sajnálom!
A nagymamámat aki nagyon közel állt hozzám pont akkor veszítettük el amikor a manóm megfogant, nagyon nehéz volt, mert az öröm mellett ott volt a gyász, most is könnyben van a szemem, mert hiába telt el azóta lassan kilenc hónap, még mindíg nehéz, és nagyim is várta már a dédunokát, mindíg kérdezte nem vagyok még babás és mire összejött ő elment, de tudom, hogy lát minket és örül a picurnak. Sírd ki magad azzal egy kicsit könnyebb lesz, de fel a fejjel, mert a baba érzi, ha az anyu szomorú,
nagyon sajnálom, részvétem,
Erőt, egészséget és sok boldogságot kívánok a kicsihez,
35 hetes kismama
köszi neked is! én is nagyon közel álltam a nagyimhoz. a legrosszabb, hogy 1 hónap alat ment el mindkettő úgy, hogy senki nem számított rá. még a temetésük is egyszerre lesz. ez mondjuk szép.
de iszonyúan hiányzik.
a mamám is nagyon várta, mert nálam ez lesz az első baba, bár a tesómnak van két kisfia (3 és 1 évesek), legalább őket megismerhette.
nálam nagyon lányt várt, még fogalmam sincs mi a neme, de ha lány lesz, megkapja a mamám nevét második keresztnévnek.
és remélem, hogy valahonnan látja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!