Tetszik ez a nev?
Figyelt kérdés
Megyesi Hanna Szófia2012. júl. 4. 15:53
1/27 anonim válasza:
A Hanna név igen, a Szófia nem. Akkor már inkább Zsófia.:)
2/27 anonim válasza:
a Szófia nekem se tetszik :/ inkább Zsófia :)
3/27 anonim válasza:
Összességében igen, bár a Hanna egyáltalán nem. Együtt a három viszont szép, igen.
4/27 anonim válasza:
A Hanna nagyon gyakori, a Szófia meg, hát nem tudom. űde különben így együtt passzol, és ha nektek tetszik, akkor nem mindegy hogy nekünk tetszik-e?
5/27 anonim válasza:
Nem. A Szófia nem passzol, Hannából meg Dunátlehet már rekeszteni. De nem az számít, hogy nekünk tetszik-e :)
6/27 anonim válasza:
Szófia nekem sem tetszik. :(
Megyesi Hanna Zsófia szebb.
8/27 anonim válasza:
nekem meg pont a Zsófia nem tetszik, én már 5 Zsófia kislányt ismerek, szerintem maradhat a Szófia :)
De tényleg egyetértek azzal, aki azt írta, hogy nem nekünk kell tetszenie hanem nektek :)
Nekem személy szerint tetszik :)
9/27 anonim válasza:
ha nem zavar,hogy mindkét nevet már nagyon sokan adták,akkor nem hangzik rosszul
10/27 anonim válasza:
Jo hogy sok van belőle,de akkor is szép.Én pont ezt a két nevet választottam volna ha lány lenne.Itt ahol én élek az én nevem ritka mégis utálom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!