Ha terhes vagyok, meddig igyam/ihatom a palástfű teát?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 09:07
1/5 anonim válasza:
Én megkérdeztem a gyógyszertárosunkat, aki utána nézett szakkönyvekben a palástfű teának. Nincs benne leírva, hogy ártana a babának, konkrétan nincs megtiltva.
Én a betöltött 12. hétig ittam.
35+3hkm
2/5 anonim válasza:
Szerintem az első trimeszterben érdemes inni, hogy segítse a terhesség fenntartását. Tehát a 12. hétig.
3/5 A kérdező kommentje:
Kb én is erre gondoltam hogy úgy 12 hétig!
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2012. júl. 4. 09:19
4/5 anonim válasza:
Én kérdeznék....Hormon helyett szeretném inni. Hogyan készitsem a teát terhesség megtartás esetében?
5/5 A kérdező kommentje:
Szia!
Most már okosat tudok mondani.Én csak nem ittam tovább.Talán a pozitív teszt után még pár napig.Nekem a doki írt fel terhes vitamint,így inkább azt szedem.
Amúgy a palástfű teát lehet inni 12 hetes korig.Egy csészével minden reggel.
De amúgy hormon helyett nem biztos hogy jó,vagyis ha hormon bajod van,akkor célszerű orvoshoz menni,mert ez csak egy gyógynövény és nem feltétlenül használ ha nagyobb a gond.
2012. aug. 9. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!