Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Létezik, hogy a 35-ik héten...

Létezik, hogy a 35-ik héten csak 1760 gramm körüli a babám?!

Figyelt kérdés

Nektek mekkora volt ezekben a hetekben? 34-35-héten. Ma a 4d-s uh-n ekkorára saccolta a doki gépe, de ez nagyon kicsi. Minden szerve jól fejlett, combcsontja, haskörfogat, fejátmérő.... minden megfelel a 35-36-hétnek. Akkor létezhet,hogy ilyen pici? Vagy nem jól mérte be a gépe?

Tiszta ideg lettem!!!!

Ha írtok, megköszönöm! 34hkm.

2012. júl. 3. 19:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Úristen, miket írtok!!!!Nézzetek már utána, szakkönyvek is leírják h a 32. héten az átlag súly kb 1500-1600g. és kb 250g-kat hízik hetente.Most kéne a babójának 2kgkörül lenni. Nem kell mindenkinek 4kg-os gyermeket szülni. Símán lehet 3kg körüli babája és az normál újszülött súly. amúgy rohadtul nem pontosak a mérések, nekem 31 hetesen 1800g-ot mértek, másnap pedig 1500g-ot. 16-os, nagyobbik fiam 31. héten volt 1300g és normál súllyal 3200gmal fejezte be a 40 hetet. és senki nem fektetett be emiatt infúzióra. Ez nem verseny, tök mindegy ilyenkor még mit mond az uh, az a lényeg, h halad. sok boldogságot a babóhoz!
2012. júl. 3. 22:42
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a választ!
2012. júl. 3. 22:48
 23/29 anonim ***** válasza:

Biztos hogy szóltak volna, ha baj van. Nálam is riadót fújtak, igaz azért, mert túl nagy volt.

De akkor is szólnak! Ne aggódj, egy édes formás babád lesz.

2012. júl. 3. 23:44
 24/29 anonim ***** válasza:

Kedves 21-es!

Én csak leírtam a kérdezőnek a saját tapasztalatomat. Az,hogy befektettek,meg utána még hetekig állandóan be kellett járnom,nem az én külön kérésem volt. Elhiheted,hogy két kicsi gyerek mellett nem kis szervezést igényelt. Arról meg nem tehetek,hogy az orvosom nem azt a szakkönyvet lapozgatta, amit te...

Az igaz,hogy ez nem verseny,nekem sem volt leányálom egy 4kg fölötti babát megszülni. Kifejezetten örültem,hogy harmadjára nem óriásbébim lett. De!! A mi kórházunkban odafigyelnek az ilyen esetekre,mert bizony bajra is utalhat.Mert mi van,ha valami nincs rendben odabenn,ezért nem tud fejlődni? Inkább nem részletezem,mik történhetnek. Úgyis csak lehurrognátok.

Szerencsére a kérdező nem veszi félvállról és szeretné a legjobbat a babájának. Nem csak ül a popsiján,hogy majdcsak megnő valahogy..

16-os voltam

2012. júl. 4. 08:23
 25/29 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem is bántani akartalak, csak értetlenül állok a dolgok elé, hogy az orvosaid ezért miért kárhoztattak infúzióra, mivel írtam anno nekem is hasonló méretű volt a babum és mégcsak fel sem merült. Persze nem veled akartam kötekedni, csak meglepett.
2012. júl. 4. 11:40
 26/29 anonim ***** válasza:
Másrészt senki nem mondta, hogy vegye félvállról, csak azt mondom, hogy a 2500-3000g-ig terjedő súlyú újszülöttek is teljesen megszokottak. Ha baj miatt van azt azért kiszűri az uh. pl sógornőmnél csak 2 ér futott a köldökzsinórban ezért kevesebb táplálékhoz jutott a babi, így lett 38 hetesen 2500g, de teljesen egészséges. szóval azt gondolom, hogy ha a kérdező uh-on volt, és nem mondták, hogy a súlya miatt aggódnia kellene, mert ez és ez a baj, akkor szinte 100százalék, hogy semmi gond, max ez egy kis cuki apróbaba lesz.
2012. júl. 4. 11:44
 27/29 anonim ***** válasza:
Na, voltál UH-n? Remélem minden rendben.
2012. júl. 13. 21:12
 28/29 A kérdező kommentje:
Semmi nem történt, de nincs baj. 27-én megyek uh-ra.
2012. júl. 14. 08:46
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi újság kedves kérdező? Hogy alakultak a babád méretei azóta?
2012. aug. 18. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!