Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap elmentem bulizni, ugye...

Tegnap elmentem bulizni, ugye ez még belefér?

Figyelt kérdés

7 hetes lehetek kb, holnap megyek dokihoz először.

Tegnap dupla szülinapot ünnepeltünk a barátainkkal, akik még semmit nem tudnak. Már pár ivós programot lemondtam álbetegségekkel, de erre muszáj volt elmennem.

Nem ittam semmilyen alkoholt csak vizet meg limonádét. Szabadtéri helyen voltunk, úgyhogy cigifüst sem ért közvetlenül. 3kor feküdtem le.Nem lesz baj ugye?

2009. júl. 9. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Te érzed, hogy mennyit bír a szervezeted, mennyire vagy fáradt stb. Jól tetted, hogy egy korty alkoholt sem ittál, nem szabad, sőt tilos!!! A terhesség nem jelenti azt, hogy innentől kezdve csak otthon ülhetsz és nem mehetsz sehova :)

3 hónapos baba anyukája:)

2009. júl. 9. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kapaszkodj!

Én rockkoncerten voltam 16 hetesen. Nagyon jó volt, amikor elfáradtam leültem. Nem ittam csak üdítőt, cigifüst sem volt. Sátorban aludtam. És 500 km volt oda-vissza az út. Ja és remek körömpörköltöt ettem a helyszínen. Semmi bajom nem lett. Gyönyörű, egészséges babaám lett. Most 7 hónapos 4 napos kislány.

Boldog babavárást.

2009. júl. 9. 13:55
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

igen, amikor elfáradtam leültem, aztán mikor már az sem volt jó, hazajöttünk.

A rockkoncert az azért nem semmi:D:DÖrülök, hogy vannak még "normális" kismamák, nemcsak az agyonparázósak!

2009. júl. 9. 14:57
 4/6 anonim ***** válasza:

én két hete voltam egy olyna koncerten, ahol két órás késéssel kezdődött a fő koncert (éjjel kettőkor), de így is nagyon jót buliztam. piamentesen természetesen. negyed 6-kor kerültünk ágyba.

1 hét múlva pedig indulunk Németországba egy két fesztiválra, ahol tömkelegével lesznek koncertek. szerencsére szabadtéri a dolog. 16 hetes leszek ekkor.

én sem parázom túl a dolgot, a szervezetem szerencsére nagyon jól jelzi a dolgokat.

persze túlzásba sem viszem, de nem kötöm oda a fenekem egy fotelhoz, és persze nem ebből áll főként az életem, amit fentebb leírtam. :)

2009. júl. 9. 15:49
 5/6 anonim ***** válasza:
mármint egy kétnapos német fesztiválról van szó amúgy, csak elírtam, bocs
2009. júl. 9. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Én még most is bulizok hébe-hóba, de otthoni házibuliban. A barátaim kimennek cigizni, és kicsit halkabbra vesszük miattam a zenét. Inni persze nem iszom, max. néha egy alkoholmentes sört, táncolni is csak addig szoktam, amíg jólesik.

27 hetes kismami

2009. júl. 9. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!