Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32. hétig ha nem jelent meg...

32. hétig ha nem jelent meg egyetlen terhességi csík sem, akkor már nem is fog?

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 11:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

szerintem már nem fog.

én most szültem harmadszor, egyetlenegy csíkom nem lett.

2012. júl. 2. 11:02
 2/14 anonim ***** válasza:

Még megjelenhet, én a szülés előtt repedtem ki:(

előtte szép volt a hasam...

2012. júl. 2. 11:02
 3/14 anonim ***** válasza:
még lehet mert még most jön a java !
2012. júl. 2. 11:09
 4/14 anonim ***** válasza:

A 38. héten a baba egyik mozdulatánál szemmel (!!!!) láthatóan repedt szanaszét a hasam. 38+4-en szültem, négy nap elegendő volt arra, hogy 35 csík jelenjen meg.

Két hónap telt el, a hasam a régi, vékonyabb vagyok mint valaha, a csíkok alig látszanak. Felesleges ezen stresszelni.

2012. júl. 2. 11:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 36. hétig nem volt csíkom, bezzeg utána... :( Pedig végig kentem magam csík elleni krémmel.
2012. júl. 2. 11:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Én végig kentem magam, az utolsó két hétben repedtem szanaszét - két hetet túlhordtam és közel 4 kilós volt a "picur"
2012. júl. 2. 11:28
 7/14 anonim ***** válasza:
Utolsó két hétben lett néhány csíkom.
2012. júl. 2. 11:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 40. hétig nem volt semmi! Mindenki a csodájára járt, hogy milyen gyönyörű pocakom van :)

Ha időre érkezik a kisfiam, akkor megúsztam volna csíkok nélkül, de mivel 10 nappal később jött, így lett pár repedés a köldököm körül. De tényleg csak nagyon minimális, nem is csináltam belőle ügyet.

A másodiknál viszont sajnos már a 8. hó körül lett még pár darab, de ez sem vészes, szerencsére.

2012. júl. 2. 12:03
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem szüléskor repedt szét és lett több csíkom is a hasam alján. Előtte egy darab nem volt. Ilyen is van :(
2012. júl. 2. 12:38
 10/14 anonim ***** válasza:
a 39.héten lettem csíkos:S
2012. júl. 2. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!