Dokim tegnap megvizsgálta a méhszájamat, zárva van, viszont azt mondta, h jól lent van a baba. Az baj?
meg is kérdeztem tőle h az akkor most gond? és azt mondta, h gyors szülésre számíthatok.
De én attól félek, h esetleg hamarosan megszülök, hisz beilleszkedett a feje, és lenn van.
32.hetes vagyok.
szia! nem feltétlenül fogsz hamar szülni. az én fiam is korán célra tartotta a kis fejét, járni alig bírtam miatta, a doki flometriát sem tudott csinálni, mert beárnyékolta a medencém.
mégis 41. hetet betöltve szültem :)
szia!
A 33. héten nekem is lent volt már a babó, azaz azt mondta dokim, hogy szépen beékelődött a fejecskéje a medencébe, így valószínűleg előbb fog érkezni a baba pár héttel. Mondjuk nekem C2100 volt, azaz a külső méhszájam nyitva van már. Nyugi a 32. és a 36. hét között kell beilleszkednie a fejecskének, teljesen normális!! Kitartást, már csak pár hét:))
Azt mondta a doki, h ez nem jelenti azt h előbb jön a bébi. A mészájam még mindig 3000-es. nem rövidült, nem nyílt. 4 hét múlva kell visszamennem, azaz 36hetesen.
Kislányomat annó 3 óra alatt szültem meg. Azt mondta, h ez még annyi sem lesz.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!