Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Homeopatiban jartas kismamak...

Homeopatiban jartas kismamak ill. homeopatival foglalkozo szakertök! Ti tudtatok? Ez igaz?

Figyelt kérdés
Egy ismerösöm (aki most kezdett el homeopatiaval foglalkozni egy tanfolyam kereteben) azt az informaciot mondta el nekem, hogy teljesen felesleges 5 vagy 10 darabot egyszerre bevenni, mert nem lesz nagyobb a hatasa, mint egy darab "golyocskanak". Az egesz felnagyolas csupan gazdasagi szempontbol alakult ki. Vagyis a kerdesem : akkor most egy-egy darabokat vegyek vajon be, vagy a szokvanyos 1*5 illetve 1*10 -es adagokat? Örülnek, ha ez az info valaki mastol is megerösitesre talalna, illetve a cafolatokat is szivesen olvasom. A lenyeg, hogy valoban olyan valaki nyilatkozzon aki szakertöje a temanak. Köszönöm. :)
2009. júl. 9. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én használok jó pár darab homeopátiás készítményt leginkább a boiron gyártótól!

Hát én is úgy voltam az allergiával kapcsolatban, (májustól- novemberig) 10 golyót kellett volna bevennem naponta a hisztaminból, de 2 naponta 5 golyó bőven elég, nincs tünetem, pedig tavaly ilyenkor már 10 csomag száz darabosat elhasználtam.

Kislányom fogzásánál sem használunk 5 golyó chamomillát, mert nagyon bealszik tőle, inkább neki is 3 golyót adunk és szépen el van vele!

Nem hiszem, hogy ebből akar meggazdagodni a gyógyszeripar, mert akkor a készítmények ára se lenne ennyire elfogadható áron, hanem jól megkérnék az árát. Ez az én véleményem, remélem segítettem a válaszommal valamennyire a kérdésedre!

Üvd: egy 14 hónapos kislány anyukája.

2009. júl. 9. 09:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha ez így lenne, akkor az azt bizonyítaná, hogy semmilyen hatóanyag nincs benne. Gondolj bele, mitől lesz jobban tele a pocakod? Ha megeszel egy kiflit vagy ha ötöt?

Az már más kérdés, hogy a homeopátiának az a lényege, hogy személyre szabott legyen. Az adagok meghatározása egy ajánlás, ettől az adott személynek a legmegfelelőbben kell, lehet eltérni, mindig a lehető legkevesebbet kell használni, hogy öngyógyításra sarkallja a szervezetet.

2009. júl. 9. 11:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!