Homeopatiban jartas kismamak ill. homeopatival foglalkozo szakertök! Ti tudtatok? Ez igaz?
Szia!
Én használok jó pár darab homeopátiás készítményt leginkább a boiron gyártótól!
Hát én is úgy voltam az allergiával kapcsolatban, (májustól- novemberig) 10 golyót kellett volna bevennem naponta a hisztaminból, de 2 naponta 5 golyó bőven elég, nincs tünetem, pedig tavaly ilyenkor már 10 csomag száz darabosat elhasználtam.
Kislányom fogzásánál sem használunk 5 golyó chamomillát, mert nagyon bealszik tőle, inkább neki is 3 golyót adunk és szépen el van vele!
Nem hiszem, hogy ebből akar meggazdagodni a gyógyszeripar, mert akkor a készítmények ára se lenne ennyire elfogadható áron, hanem jól megkérnék az árát. Ez az én véleményem, remélem segítettem a válaszommal valamennyire a kérdésedre!
Üvd: egy 14 hónapos kislány anyukája.
Szia!
Ha ez így lenne, akkor az azt bizonyítaná, hogy semmilyen hatóanyag nincs benne. Gondolj bele, mitől lesz jobban tele a pocakod? Ha megeszel egy kiflit vagy ha ötöt?
Az már más kérdés, hogy a homeopátiának az a lényege, hogy személyre szabott legyen. Az adagok meghatározása egy ajánlás, ettől az adott személynek a legmegfelelőbben kell, lehet eltérni, mindig a lehető legkevesebbet kell használni, hogy öngyógyításra sarkallja a szervezetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!