5 hetes terhes vagyok, elég erős barna folyás kezdődött ma. Mitől lehet, mit tehetek ellene?
Irány a doki!!!!!!!!!!
A vérzéssel, folyással nem szabad játszani, mert vetélés is lehet belőle! Nem szabad elhanyagolni az eféle tüneteket.
Minden jót!
Nem akarlak elkeseritenni, de màs tüneted nincs pl.barnás vérzés vagy folyás az elmaradt menstruáció idején
fájós derék
ájulás, vagy ájulásközeli érzés, szédülés
ingatag hangulat
végbélfájdalom
álmosság, aluszékonyság
erős, szúró alhasi fájdalom
ezek a méhen kivüli terhesség jelei!
De nem tuti hogy nàlad is ez van!
Azonnal menj az orvoshoz! Drukkolok!
Majd ird meg mi volt?
Ne hogy elkeseredj!!!
Azonnal orvos, kórház!!!! Nem akarlak megijeszteni, de nekem is volt így tavaly 5 hetesen és másnap már véreztem, a dokim hibájából aki szart rám, későn mentem be a kórházba egy másik dokihoz, mert addigra már nem volt baba!!!
Remélem minden rendben lesz Veletek!
Már 27 hetes kismami
Szia!
Mi újság? Voltál dokinál?
Remélem minden rendben!
(2.válaszoló)
Voltam ügyeleten, elég bunkó volt az ügyeletes doki, megvizsgált, azt mondta ez előfordul terhesség alatt, amelyik embrió egészséges az megmarad, túléli, a többi meg elhal. Menjek vissza egy hét múlva és akkor megmondják, hogy van-e szívhang, fejlődött-e. Jelenleg minden rendben, öt hetes terhességnek megfelel, csak petezsákot látott.
Azóta szerencsére abbamaradt a folyás, éppen csak minimális van, úgyhogy remélem tényleg minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!