Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik alkalommal jöhetett össze?

Melyik alkalommal jöhetett össze?

Figyelt kérdés

Páromnál pár napja derült ki, hogy terhes. Azt tudom, hogy két alkalommal voltunk együtt a PÉ környékén. Egyszer a PÉ elött két nappal, egyszer meg a peteérés napján. Ebben az esetben nagy valószínűséggel melyik akció után jöhetett össze? Gondoltam arra, hogy talán a PÉ elött két nappal történt aktusból még maradtak életben "kiskatonák", és mivel azok már ott várták a petesejtet, így hamarabb megtermékenyíthették... de nem tudom. Igazából csak annyiból érdekelne a kérdés, hogy ugye, ha az elötte két nappal lévőből jött össze, akkor nagyobb valószínűséggel lesz kislány, ha meg a PÉ napján jött össze, akkor meg fiúnak lenne nagyobb esélye. Tehát a születendő baba neme miatt érdekelne a kérdés.

Szerintetek? Melyik lehet a valószínűbb?

2009. júl. 8. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is ez a helyzet, mint nálatok. Együtt voltunk PÉ-kor (tünetek meg hőmérőzés alapján tudom, mikor volt), meg előtte 2 nappal. Mi kislányt szeretnénk, de a megérzésem az, hogy kisfiú lesz. Holnap megyünk 4D-s UH-ra, talán kiderül, most járok a 22.hétben. Én is utánaolvastam, hogy 2 napig (általában) életképesek a spermiumok.

2009. júl. 8. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Jezusom hat en meg ilyet nem is hallottam miert te igen?Amugy nem mindegy!
2009. júl. 8. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Nem értem, miért kell görcsösen ragaszkodni a "mi a neme" kérdéshez. teljesen mindegy nem. amúgy meg nem tuti biztos ez a naptár módszer...
2009. júl. 8. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem fontos lehet a neme, pl. mi a öten vagyunk tesók, csak egy fiú van köztünk és anyukánk épp ezért nagyon szeretett volna már egy fiút, mire összejött....így talán érthetőbb, ha vannak olyanok is, akik a sokadik kislány után egy kisfiút babusgatnának. (Vagy fordítva) Ettől függetlenül mindegy.

A másik, hogy én is több helyen olvastam ezt a módszert, az emberben lehet annyi kíváncsiság, hogy elgondolkozik rajta, van-e benne igazság. Más a horoszkópban hisz, amiben én pl. nem.

2009. júl. 8. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi csak pé előtt 3 nappal voltunk együtt, kisfiú...

De ne a neme legyen a lényeg. tudom, ez lerágott csont, de hidd el, tényleg az egészség a lényeg!

mi már egy babát 20 hetesen elvesztettünk, mert beteg volt. Azóta van egy 15 hósom, és most ismét babát várok, de lehet hogy ő is szívbeteg... Fiú ő is, de nem is érdekel a neme!

2009. júl. 8. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok, ma voltam ultrahangon, kiderült, kisfiú lesz!
2009. júl. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!