Mióta terhes vagyok, egyre rondább az arcom, hiába sminkelek. Torzul el. Más is érzi így, hogy csúful?
Figyelt kérdés
És mennyire igaz az,hogy ilyenkor kislány születik?2012. jún. 29. 19:04
1/9 anonim válasza:
úgyérted fogysz arcból? vagy puffadsz, vizesedsz fel?
2/9 anonim válasza:
én is babás vagyok(14.hét)de én inkább szebbnek,tisztábbnak látom az arcomat,mióta terhes vagyok!
3/9 A kérdező kommentje:
Vizes idáig is voltam(a lábaim),de egyébként puffad az arcom,és a bőröm is elég csúnya lett.
2012. jún. 29. 19:14
4/9 anonim válasza:
Tarts alma napot! Csak egy napot, az is sokat segít! Minimum 2 kg alma, és ásványvíz! Nekem csak a lábam volt vizes, 1,7 kg lement egy nap alatt, és azóta nem vizesedik a lábam! Étkezz sómentesen
39 hkm
5/9 anonim válasza:
nekem is tisztult miota terhes vagyok, viszont ha kipattogsz akkor egy nagyon kevés hidrokortizont lehet használni. bnöm nagyon kivolt pattogva és kisfia született, ugyh sztem erre sem lehet alapozni.
6/9 anonim válasza:
Nekem meg nagyon pattanásos lett az arcom. Azt olvastam hogy kislánynál van ilyen.
7/9 anonim válasza:
Nekem inkább a vége fele puffadt az arcom, kiszélesedett az orrom, utáltam magam a tükörben!!! Pattanásos volt a hátam az arcom kevésbé. Áh, nekem nem hiányzik a terhesség! :) De az nyugtasson hogy utána szépen visszaáll minden a régibe! :)
8/9 anonim válasza:
előző vok, kislányunk lett, amúgy. :)
9/9 anonim válasza:
en csak 5 hetes vagyok, de nem erzem jol magam a boromben, az arcom is tele pattanassal, a kozerzetem is rossz:(( elozo terhessegemnel nem voltam ilyen nyamvadt, akkor kislnayom szuletett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!