Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ez az NTS? Valakinek...

Milyen ez az NTS? Valakinek hasonló?

Figyelt kérdés

A doki azt kérdezte,biztos hogy nincsenek fájásaim? Mondtam hogy nem,miért kellene hogy legyen ez alapján?

38 hetes vagyok.

[link]

2012. jún. 29. 13:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

De jó lenne ha én már itt tartanék (magzatvízelfolyásnál) :)

Érzem hogy keményedik a hasam,de azon kívül hogy a kisfiam elég sokat izeg-mozog még mást nem érzek.Meg néha beleszúrkál alul,az mi lehet? Az jó ha még sokat mozog?

8.-ára vagyok kiírva, biztos akkor akar kijönni ha érkezik valami front?!

2012. jún. 29. 14:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez teljesen jó NST. De tényleg jó erős a méhtevékenységed. Ma töltjük a 40. hetet, ma volt az 5. NST-nk, fájásaim még nem voltak, zárt a méhszájam, csak a front miatt kevés az esély, hogy beinduljon, nekem a hétvégén a hideg sem hozta meg a kisfiamat.... legkésőbb csütörtökön indítás, ha addig semmi.
2012. jún. 29. 14:32
 13/16 A kérdező kommentje:

Utolsó: Miért indítják meg csütörtökön,nem várnak még vele?

Nekem is fiam lesz,láthatóan jól érzik magukat odabent,mert nem akarnak kijönni.

Pedig hasam meg szinte állandóan kemény...

2012. jún. 29. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:

A keményedés "elég", nem kell hogy "fájjon" is.

Rendben van ez így. Majd beindul. Akár ma, akár két hét múlva.

A pici szívhangja is teljesen megfelelő, mozgáskor megugrik, ahogy kell.

2012. jún. 29. 14:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt a ctg-t csinálták 11.01.18 0:15kor a lányom 11.01.18 02:05perckor született

[link]

2012. jún. 29. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Mire várjanak még? Nálunk 1 hetet várnak pluszban maximum, mert utána emelkedik a problémák aránya, én már hamarabb túl lennék rajta, de a dokim a csütörtököt mindenképpen megvárja, ő az orvosom, ő tudja, megbízom benne. A terminus jól van számolva és elég nagy baba, én meg relatív kicsi vagyok, úgyhogy nem szeretnék óriás bébit, így is azon agyalok, hogy minden bent töltött nappal csak nagyobb lesz, holott már nyugodtan kint lehetne :)

39+6 hkm

2012. jún. 29. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!