32. hétben járok. Még dolgozom, igaz nem minden nap. Ti nem féltek, ha a baba megszuletik, az állando otthonléttol?
4 hónapos lányom ,most jó itthon lenni.
A fiammal 2 és fél évig voltam otthon. Utána dolgoztam 6 és fél évet, mielőtt megint szültem (34 hetes koromig dolgoztam )
De majdnem 5 hete nincs kocsink, csinálják és néha úgy érzem megőrülök, hogy nem tudok menni akárhova. Baromira megszoktam a kocsit, dolgozni is azzal jártam, Vittem.-hoztam a fiamat bölcsibe, oviba, suliba. Még az utolsó héten is vezettem terhesen.
Mert oké megyek babakocsival, de ebben az iszonyat melegben még azt sem tudtam.
(Ma pl elindultunk otthonróla párommal meg a kicsivel babakocsival 2 óra körül és majdnem 5 kor értünk haza, úgyhogy a sok gyaloglástól estére zsibogni szokott a lábam.)
Ha egydül vagyok BKV kilőve, mert a villmosra feltenni a babakocsit egyedül nem megy.
Amúgy sem vagyok egy otthonülős típus, szeretek jönni menni. Még jó hogy kertes házban lakunk, legalább kimegyek a kertbe. Aztán nemsokára megyünk nyaralni. Utána meg kezdődik asuli, úgyhjgy reggel van amikor nekem kell majsd a fiamat vinni, délután hozni.
Amúgy most is a gyerkőc 2 és fél éves koráig akaorok itthon maradni. Lejár 2 évesen a gyed, utána kiveszem a a szabijaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!