Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Salgótarjánban melyik orvost...

Salgótarjánban melyik orvost válasszam magánorvosomnak?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, én Márkus Lászlóhoz járok, és nagyon megvagyok vele elégedve. Én is folytattam egy kis kutatást ismerősök körében, mindenki őt ajánlotta. Figyelmes, segítőkész, korrekt. 18 hetes vagyok, második babánk, az elsőt nem Tarjánban szültem. Te mennyi idős vagy? A magánrendelése a Centrumban van, ha érdekel, írok időpontot, árakat, bármit!
2012. jún. 28. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én még csak készülök a babára,de szeretnék mindenre felkészülni előre :) És ő rendes?
2012. jún. 28. 14:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát konkrétumokra nagyon örülnék amiket írtál pl árak,ehhez hasonlókat.
2012. jún. 28. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én tapasztalataim alapján orvosilag-emberileg is jó, kedves és hozzáértő. A Centrumban van a magánrendelése, kedden és szerdán, 15.30-17.30-ig; az árak:

Általános nőgyógyászati vizsgálat:

6.000 Ft

Várandós gondozás:

6.000 Ft

Nőgyógyászati onkológiai szűrés(rákszűrés), kenetvétel és kolposzkópia:

7.500 Ft

Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat (önmagában) :

4.000 Ft;

általános nőgyógyászati vizsgálattal kombinálva:

7.000 Ft

Szülészeti ultrahang vizsgálat (önmagában) :

5.000 Ft;

várandós gondozással:

8.000 Ft

NST vizsgálat:

2.000 Ft

Receptdíj (önmagában) :

1.000 Ft.

/a fenti vizitdíjakban a receptdíj benne foglaltatik/

Kontroll vizsgálat (1 hónapon belül) :

4.000 Ft.

Szerintem az árai is korrektek. Nekem az első vizsgálaton azt mondta, a várandósgondozásért 40.000. ft-ot kér, és ha a szülésnél mindketten elégedettek leszünk, tehát én is vele, akkor újabb 40.000. Vagyis nem kell minden alkalommal fizetni a kismamagondozáson 6-8000-et; és ha bármilyen okból akár hetente kell is menned, akkor is marad 40.000. a gondozás. Megadta a mobilszámát, állandóan hívhatom, ha bármi problémám van.

2012. jún. 28. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia én személy szerint Umeh dokit választanám megint bár én nem maszekba jártam hanem minden hónapban jött a védőnőnél rendelt.Amúgy az sztk-ban van a magánrendelője 5-6000ft kb.De Dr.Horvát Imre is nagyon jó ő is kb azon az áron van.Umeh kb 50000 ezret szokott kérni a szülésért ha jól értesült vagyok
2012. jún. 28. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! NEm tudjátok véletlenül magánban egy méhpolip eltávolitás mennyibe kerül? Látom hogy babások vagytok és nem kivánom senkinek de hátha tudja valaki :(
2013. júl. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!