Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Salgótarjánban Dr. Márkus...

Salgótarjánban Dr. Márkus Lászlóról vélemény?

Figyelt kérdés
Csak hüvelyi uh-ra lenne szükségem, hogy mizujs a babóval, de az én dokim kezelésen van a helyettesítőhöz meg nem megyek el... ST a legközelebbi város, de nem ismerek ott senkit. Ha van jobb, vagy jó tapasztalat, akihez bekopogok, elmondom a bajomat, megnéz, megnyugtat, kifizetem és ennyi akkor kérek javaslatokat. Lehet még esetleg Balassagyarmatról is. Köszönöm
2012. jún. 15. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb doki Starjánban. Én hozzá járok, 16 hetes vagyok. Korrekt, kedves, és szakmailag remek. Nyugodtan menj el hozzá. Kedden és szerdán van magánrendelése 15.30-17.30-ig. Ha érdekel bővebben, megírom a helyét, tel.számát is. Minden jót!
2012. jún. 15. 20:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia, még tegnap írtam priviben, ott vannak részletek is :)
2012. jún. 16. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!