Dr. Mészáros Lászlóról szeretnék friss infókat! Milyen orvos?
Néhányat találtam itt, de elég régiek.
Akinek friss tapasztalata van a dokival kérjem írjon!
Jó-rossz is érdekel!
HŰHA helyzetben is megállná a helyét?
Magánrendelése még mindig a 18.kerületben van? Az Istvánban dolgozik még?
Szia!
Sajnos én csak negatívumot tudok róla írni. Szerencsére csak egyszer találkoztam vele, de elég volt. Helyettesítette az egyik kollégáját a 18-20.heti genetikai uh-on, de én a végére már majdnem hülyét kaptam tőle.
A lényeg, hogy egész idő alatt semmit nem mondott a babáról(mobilon intézte a magánrendelését közben), csak mondta a magáét a genetikai tanácsadásról(egy kicsit alacsonyabb lett az afp-de a fogadott dokim, mondta, hogy minden oké a babával-a kombinált teszt nagyon jó lett, tarkóredő 1mm, orrcsont megvan, szépen fejlődik,az afp egyébként is egy elavult módszer,stb).
Már azt hittem, hogy lát valami rosszat a piciről, mikor a végén kibökte, hogy szerinte minden rendben van-kérdeztem a nemét-erre flegmán közölte, hogy ő ezt nem nézi meg.
Köszi, gondoltam-többet ért volna, ha el sem jövök. Délután beszéltem a dokimmal, elmeséltem mi történt, sóhajtozott és azt mondta, hogy nyugalom, felejtsem el, amit a Mészáros doktor úr mondott!
Röviden ennyi-gondolom a magánrendelésen kenyérre lehet kenni.
Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!