Ikresek. Egy vagy kétpetéjű ikreitek vannak?
6+3hetesen 2 petezsák, 2 embrió, 2 szívhang
azóta kiderült, hogy 2 petéjűek
33 hetes km
Dehogy is, egyik válaszoló, én örülök, hogy kérdezel. Én 12 hetes vagyok, és első UH-n 1 baba, (védekezés mellett, a kicsi 1 éves múlt, abszolút nem tervezett, gondolkodtam is, mi legyen), erre 2. UH-n már 2-en vannak, azt hittem, leszédülök az ágyról. Megkérdeztem a nőt, hogy viccel-e?
Szóval ekkor a doki azt mondta, hogy valószínű 1 petéjűek, múlt héten újabb UH, burok van köztük, most azt mondta a másik doki, hogy nem lehet megmondani, hogy 1 vagy 2 petéjűek-e, majd 2 hét múlva.
Hogy vagytok? Hogy fogadtátok? Aki a vége felé jár, vele minden oké volt eddig? Nem kellett feküdni, vagy ilyemsi?
Sziasztok! 3. válaszoló vagyok.
Csak hogy ne csak rémtörténeteket halljatok, kedves leendő ikres kismamák! Problémamentes ikerterhességem volt, egy nappal a kiírt dátumom elött szültem, természetes úton, a fiaim mindketten 3 kiló felett voltak.
Én is sok rémtörténetet hallottam és mki ijesztgetett, de kizártam ezeket a dolgokat. Élveztem a terhességem, bár nem volt könnyű, a végén csak a gyerekek 6kiló 60 dekát nyomtak bennem...képzelhetitek. De mozogtam, ha tudtam sétáltam, szülni úgy mentem,hogy 3 emeletet megmásztam. Higgyétek el, nem csak "rossz" szülétörténetek vannak ikresként, bár nem könnyű sem a terhesség sem a szülés, de kitartást Nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!