Igaz az, hogy lányt váró kismamáknál gyakrabban fordul elő hányás, mint a fiút váróknál? Vagy ez is csak egy "legenda"?
Nem hánytam soha, csak émelyegtem egész délelőtt, kislányom lett. Ismerősi körömben van viszont, akit kiszáradással infúzióztak kórházban, ugyancsak kislánya lett. Úgyhogy ez a tünet nem meghatározó.
A másik ami nem az, a hasforma, nekem hegyes hasam volt, mégis lány lett, ahogy már írtam.
A lányommal semmi bajom nem volt, észre sem vettem volna hogy babás vagyok, ha nincs a pozi teszt. Meg is lett az eredménye, 23 kiló plusszal. :( Az elejétől a végéig fantasztikusan jól éreztem magam.
A fiamnál már a teszt előtt émelyegtem, hányingerem volt, alig bírtam valamit megenni. Ez el is tartott az első trimeszter végéig. Folyamatosan fogytam.
Most a harmadiknál ugyanez van, még nem tudjuk milyen nemű lesz.
Szia!
Nekem fiam lesz és nem voltam rosszul a terhesség elején, nem voltam hányós. Azt hiszem összesen 2x hánytam, de akkor is azért mert éhgyomorra vettem be a terhes vitamint. Nekem anyukám azt mondta velem meg a nővéremmel még a szülő ágyon is hányt, viszont a bátyámmal semmi baja sem volt.
Üdv. 38+6 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!