A terhesség 3. hetében mennyire okozhat gondot a
filmszakadásig való berúgás? Vagy nem a mennyiség
számít?
ha 04;04kor volt az utolso menszid, hogy lehetsz 11 hetes? Szerintem 14 hetes vagy, és mikor berugtàl 6 hetes voltàl elvileg, akkor màr lehet gond, de nem feltétlen!
2009. júl. 8. 13:17
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Remélem, hogy igazatok lesz!!!
Amikor a görbe este után 2 héttel UH-n voltam, akkor mondta az orvos, hogy 4-5 hetes vagyok, és a petezsák és egy ellipszis alakú ambrió látszódott. Talán még korai volt ahhoz, hogy baja legyen...
13/19 A kérdező kommentje:
13:17-esnek: az UH alapján vagyok 11 hetes, mert a cikluszavar miatt az orvos nem a hivatalos kort mondta.
Szia!
Én is ilyen helyzetben voltam! Nem tudtam a terhességről,elmentünk bulizni,jól berugtam,rá két napra derült ki a baba!
Most 36hetes vagyok!
Én a védőnőt kérdeztem erről azt mondta akkor az még nem árt!
Egyébként azt birom nagyon,h sokan egyből rossz indulatu megjegyzést tesznek egy ilyen kérdésnél,holott előfordul ilyen,h valaki nem tervezi a babát és becsúszik,és amig nem tud róla nyilván éli a megszokott életét! Szóval nem értem miért kell egyből a rosszra gondolni embereknek!
Legalábbis én ugy gondolom,h aki tervezi a babát az ugyis tudatosan fog már élni előtte is!
Boldog babavárást neked!
2009. júl. 8. 13:38
13.17es vagyok, értem! Akkor boldog baba vàràst, s ne aggodj, ez legyen a legnagyobb bajod! :) Valaki a maratont lefutotta, nem tudta hogy terhes! Na akkor veled is minden ok lesz! :)
2009. júl. 8. 13:51
Én is kb. 3-4 hetes voltam és úgy berúgtam, mint még soha. A dokinak mondtam ő nyugtatott semmi gond. Hát azóta már 1 éves elmúlt a fiam, igazi kis vasgyúró, még soha beteg se volt. Ne aggódj, nálatok se lesz semmi:)
2009. júl. 8. 13:52
17/19 A kérdező kommentje:
Én is így jártam. Sajnos... De én sem tudtam hogy babás vagyok. Sőt még egy szép kis tetkót is begyűjtöttem az elején. (Szülinapom volt) Szóval szegény lánykám megszívtam velem egy kicsit. De szerencsére semmi bajunk.
2009. júl. 8. 15:28
19/19 anonim válasza:
Attól függ hanyadik hétben voltál. Az elején abból a szempontból veszélyes, hogy elvetélhetsz. Az alkohol vérbőséget okoz. A már kifejlődött, köldökzsinórral összeköttetésben álló magzat nagyobb veszélynek van kitéve. A gyermek idegpályái nem úgy kapcsolódnak, fejlődnek,így túlmozgásos, ingerült, agresszív, figyelemzavaros gyerk születhet.
2012. okt. 27. 17:03
Kapcsolódó kérdések: