A terhesség 3. hetében mennyire okozhat gondot a filmszakadásig való berúgás? Vagy nem a mennyiség számít?
Többet ilyen ne legyen.A babád most került összeköttetásbe a" testeddel",kezd kialakulni a köldökzsinór,és kezd fejlödni a teste a babynek.
Vigyázz magatokra,szedjél vitamint,és igyál sok folyadékot.
Hat sokan meg nem is tudjak hogy terhesek,mint pl en is igy voltam vele.Nyugi nem lesz bajod,csak mostmar jo lenne ha leallnal errol!
Elso valaszolo nem erti a kerdest vagy mi van vele?
értettem a kérdést, csak azt nem értem, ha babát szeretne, akkor minek kell filmszakadásig berúgni? nem mondom lehet iszogatni, de azért ne úgy már mint egy ....
illetve azt nem értettem, hogy mi az a 3 hét? olyan nincs is.
Csak egy jó tanács (ezen az oldalon gyakran lehet tapasztalni) ha legközelebb hasonló kérdést teszel fel(már mint ami "kétértelmű") inkább egy pici magyarázatot adj, hogy elkerüld az olyan kommenteket ami nem igazán ad választ a kérdésedre.(na jól körbeírtam, ugye?:) )
Szerintem sem lesz semmi probléma hiszen lehetett késői peteérésed és így akkor talán még éppen a beágyazódás tartott. És ha beágyazódott akkor minden okés,nem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!