Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség 3. hetében mennyir...

A terhesség 3. hetében mennyire okozhat gondot a filmszakadásig való berúgás? Vagy nem a mennyiség számít?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 12:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
jézusom ez most mi akar lenni???????????????
2009. júl. 8. 12:53
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
3 hetes terhesség nincs. Hogy kinek mennyire okoz gondot az mindenki maga döntse el, de használni nem használ az biztos. Vagy arra vagy kíváncsi okozhat-e vetélést?
2009. júl. 8. 12:54
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Többet ilyen ne legyen.A babád most került összeköttetásbe a" testeddel",kezd kialakulni a köldökzsinór,és kezd fejlödni a teste a babynek.

Vigyázz magatokra,szedjél vitamint,és igyál sok folyadékot.

2009. júl. 8. 12:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Hat sokan meg nem is tudjak hogy terhesek,mint pl en is igy voltam vele.Nyugi nem lesz bajod,csak mostmar jo lenne ha leallnal errol!

Elso valaszolo nem erti a kerdest vagy mi van vele?

2009. júl. 8. 12:56
 5/19 anonim ***** válasza:
63%

értettem a kérdést, csak azt nem értem, ha babát szeretne, akkor minek kell filmszakadásig berúgni? nem mondom lehet iszogatni, de azért ne úgy már mint egy ....

illetve azt nem értettem, hogy mi az a 3 hét? olyan nincs is.

2009. júl. 8. 12:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Most már 11 hetes terhes vagyok, de az UH alapján már kb. 3 hetes terhes voltam, amikor sajnos nagyon berúgtam. Pontosan: 04/04-éln volt meg utoljára (első napja a mensinek) és 05/15-én rúgtam be nagyon. Cikluszavar miatt csak később mutatta ki a teszt a terhességet.) Egyébként eddig sem volt alkohol problémám, csak az az este így alakult, mert még akkor nem tudtam, hogy terhes vagyok. Az orvos szerint nem okoz gondot még ebben a korban, de azt nem mertem elmondani neki, hogy filmszakadásom is volt, és Ő lehet, hogy csak néhány pohárra gomdolt. Szerintetek?
2009. júl. 8. 13:01
 7/19 anonim ***** válasza:
69%
na ezzel a megfogalmazással teljesen más a dolog. szerintem semmi baj nem lesz nyugalom
2009. júl. 8. 13:03
 8/19 A kérdező kommentje:
Ja, és aznap teszteltem egy negatívat, tehát nem tudhattam, hogy terhes vagyok, hiszen ha normális ciklussal számolunk, akkor már rég ki kellett volna mutatnia. Ezt csak azért írtam le, hogy ne ítéljetek el, mint az első válaszoló.
2009. júl. 8. 13:04
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
Semmi baj, nem lehet, még nem voltatok kapcsolatban, igy nem is àrthattàl neki! Nyugi!
2009. júl. 8. 13:13
 10/19 anonim ***** válasza:
77%

Csak egy jó tanács (ezen az oldalon gyakran lehet tapasztalni) ha legközelebb hasonló kérdést teszel fel(már mint ami "kétértelmű") inkább egy pici magyarázatot adj, hogy elkerüld az olyan kommenteket ami nem igazán ad választ a kérdésedre.(na jól körbeírtam, ugye?:) )

Szerintem sem lesz semmi probléma hiszen lehetett késői peteérésed és így akkor talán még éppen a beágyazódás tartott. És ha beágyazódott akkor minden okés,nem?!

2009. júl. 8. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!