Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen hálóingben kell szülni?...

Milyen hálóingben kell szülni? Szoptatósban, vagy teljesen mindegy? Székesfehérváron fogok!

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Én ugyan Pécsen, de mi sem kapunk semmilyen kórházi göncöt a szülőszobára. Én beraktam a szülőszobai csomagomba egy pántos tunikát, amit nem sajnálok, és egy hálóinget is, mindegyikből könnyen ki tudok felül bújni, hogy a mellkasomra tegyék a babát. Azért kettőt, hogy az osztályra ne csatakosban toljanak le azért. A pocakon úgyis felhajtják, kényelmes és jó nedvszívó legyen. Nálunk klíma van a szülőszobákban.

39+4 hkm

2012. jún. 27. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Fehérváron nem a sajátodban fogsz szülni, adnak rád egy undorító zöld klepetust, ami elől nyitott, egyszer régen valamikor volt rajtam gomb vagy kötő, de esélytelen összekötni őket. Szülés után a sajátodban lehetsz, amilyet viszel. Én nem szoptatósban voltam, hanem egy mintás, spagettipántos, térdig érő pamut ruhában voltam. :) mindíg is rosszul voltam a szoptatós hálóingtől meg a szoptatós melltartóktól...
2012. jún. 27. 12:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm a válaszokat!Kedves 2.válaszolo én ugy hallottam hogy szfváron már nem adnak hálóklepetát így magadnak kell gondoskodni róla!Ezét kérdeztem,mert szerintem ujat nem érdemes vinni esetleg venni!
2012. jún. 27. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Tavaly szeptemberben saját hálóingben kellett. Mindegy, hogy szoptatós, vagy síma, mert fel fogják húzni, hogy a mellkasodra fektessék.
2012. júl. 24. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!