26 hetes vagyok, tegnap este két órán keresztül 20 percenként erős menstruációra emlékeztető görcseim voltak. Kicsit megijedtem, ez normális?
Drága Kérdező
Szívből örülök és őszintén meg is könnyebbültem, hogy végre jelentkeztél. :) Nagyon jó, hogy nem lett semmi baj és hogy minden rendben van veletek!!!
Nagyon vigyázz magatokra és PIHENJ PIHENJ PIEHNJ!!!!
28 hetes kismama
Nagyon szigorúan tartsd be az orvosi utasításokat, mert a középső méhszájad is nyitva. A rövidülés a kisebb baj, nekem a 19. héttől 2000 az értékem, de nagyon sokat pihentem, hogy ne legyen baj. Milyen gyógyszereket kaptál? Nekem ha fájdalmasak voltak a keményedések No-spát kellett szednem és az nagyon jó volt a magnézium mellé.
40 hetes kismama
A magnézium van a keményedésekre, a No-spa kimondottan görcsoldó, a barátnőmmel a 24. héti szedette minden nap a dokija, mert görcsölt. Apum szedte a Cordaflexet, szívgyógyszer, értágító ha jól tudom. A No-spát szedtem a görcsök és az epém miatt is most a terhességem alatt. A MagneB6 ekkora mennyiségen viszont elég drága, nem tudsz sima magnesii citricit felíratni? Ha nincs is, nem érzed a keményedéseket, attól még az is okozhatja a méhszáj nyílását és rövidülését, gondolom ezért kapod.
40 hetes kismama
no spát nem szabad bevenni ilyen korban még mert alattomosan puhítja a méhszájat.A normális dokik ezt tudják és szigorúan megtiltják...
39hkm
A dokim teljesen normális, terhes patológia osztályvezetője, talán kicsit jobban hiszek neki...A klinika másik legelismertebb dokija pedig 24. hétig szedette napi rendszerességgel a No-spát. Nekem a görcsök és az epehomok miatt kellett, a méhszájam köszöni jól van, bárcsak ne így lenne. De itt tapasztalatokat le lehet írni, de mindenki a saját orvosára hallgasson, de ne fikázd ismeretlenül az orvosom,hacsak nem vagy elismert, tapasztalt nőgyógyász és szülész.
40+1 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!