26 hetes vagyok, tegnap este két órán keresztül 20 percenként erős menstruációra emlékeztető görcseim voltak. Kicsit megijedtem, ez normális?
Tegnap nekem is voltak görcseim és keményedéseim,de lekopogom egyenlőre ma nem tapasztaltam.Fel sem mertem kelni az ágyból egész nap.Remélem minden rendben van veletek.
29hkm
Szia kedves Kérdező
Hogy vagy? Voltál bent a kórházban? Mi volt? Sikerült a párod elérni?
Drukkolok értetek nagyon! Írj, hogy mi volt
28 hetes kismama (aki hasonló helyzetben van, mint te)
Szia Kedves Kismama!
Nagyon szorítok én is Értetek, hogy minden rendben legyen, és úgy ülj le a gép elé írni nekünk beszámolót, hogy jól van a baba, elmúltak a görcsök, és az orvos megvizsgált, adott valamit rá.
Írj nekünk, ha hazaértél!!! Gondolunk Rád!!!
Remélem minden rendben van!
egy 13+4 hetes kismami
Vajon mi lehet veled?? Szoritok nagyon am!!! Irj amint tudsz!
20hkm
Sziasztok Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat,és,hogy így aggódtok,gondoltok Ránk. Ma jöttem haza a kórházból,bent kellett maradnom,mert megrövidült a méhnyak(2110) és egy ujjnyira kinyílt a méhszájam. Kaptam ott mindeféle gyógyszert,és hazaengedtek,csak pisilni kelhetek fel az ágyból,de tovább nem tágultam. De a babucival minden a a legnagyobb rendben és már 827grammot nyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!