Ti mit tennétek a helyemben? 3. Gyerek elvetetése.
Van 2 kisfiam.4 és 2 éves.4 hónapja szedek gyógyszert és még is terhes lettem megint.Kb 5-6 hetes lehet.Előszőr megakartuk tartani a babát de aztán annyi rossz dolog van amiért mégis elbizonytalanodtam.
1:lakáshitel
2:Februárba lenne a szakmunkásvizsgám és akkorra is lennék kiírva.
3:Nem szeretném hogy a másik 2 gyermekem hiányt szenvedjen vagy kevesebb figyelemben részesüljön a 3.baba miatt.
4:Kilátástalan a jövő itt magyarországon:(
Nagyon rossz érzés ez nekünk és teljesen kivagyok ez miatt,mi tévő legyek.3 gyermekes szülők válaszát is nagyon várom hogy ennyire más az életük 3 gyerekkel mint 2-vel.Tanácstalan vagyok:((((
Annyiban hagy egészsítsem ki az egyik hozzászólót, hogy a családi adókedvezményt NEM MINDENKI tudja igénybe venni. Aki minimálon van, vagy netán más ellátáson, de a fizuja olyan kevés, hogy ne lehessen róla egy forint kedvezményt sem igénbe venni. Lásd élő példa saját magam. Két éve nincs adókedvezményünk, még akkor sem volt mikor GYED-en voltam, most a GYES alatt meg végképp..... mivel a párom keresete sem elég...
Másik: az ingyen kaja, ingyen tankönyv. A gyermeknevelési támogatáshoz különféle kritériumnak kell megfelelni, pl 37ezer forint/fő alatt. Száz forinttal is több az egy főre jutó, nem igényelhetitek már. Vizsgálják a vagyoni helyzeteteket is.
A másik dolog, hogy nem mindenkinek van olyan hipi-szupi munkahelye hogy pihenőkártyával tudjon nyaralni menni....
Hitel: önkormányazt---- adósságkezelés
Iskola: simán!! pár hetes volt a fiam amikor záróvizsgáztam
Nektek kell dönteni, nem mondhatom azt hogy jajj feltétlen tartsd meg, mert nem én fogom eltartani. Azt sem mondhatom hogy vetesd el, hiszen egy élet, a ti életetek egy része.
Én hétszer voltam terhes, és egy szem fiam van. Ha nekem kellene dönteni én kockáztatnék, de minden élet más és más!
Kívánok neked kitartást, sokat, és hogy valóban helyes dötnést hozzatok!!
3 gyerekkel már egész jó pénzt adnak. Sokkal jobbak a lehetőségek, mint kettővel. Úgyhogy ha a pénzzel indoklod a döntésedet, akkor azzal felesleges, mert több segítséget igényelhettek, többet kaptok 3 gyerek után.
Lakáshitel meg eddig is volt, nem?
Nem értem, miért kell mindig a pénzzel takarózni.
A szíved mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!