Szerintetek nem pici ez a pocak 37 hetesen? Aggódom, hogy miért ilyen csöpp hisz nemsokára szülök, és nézegetem mások képeit az enyémhez képest ilyen korban óriási volt a pocak! Miért?
2012. jún. 26. 15:52
11/22 anonim válasza:
De miért lenne baj? Ha a doki szerint a babával minden rendben, akkor szerinted miért lenne baj ha kicsi? KOmolyan kérdezem, miért baj ez....ötletem sincs, mitől félsz. Inkább örülj hogy nem kell egy 20 kilós hassal szenvedned. A baba a lényeg, nem a has mérete...ha a baba rendben, kit érdekel, mennyire kicsi a has? Miért kell nagynak lennie?
12/22 A kérdező kommentje:
Mert én ilyen para mama vagyok!Egész terhességem végig aggódtam!Akár az is utalhatna a pici hasra hogy kicsi a baba nem:?
2012. jún. 26. 16:39
13/22 anonim válasza:
Nekem se volt nagyobb.3007grammal és 48cm-rel született a kislányom.
14/22 anonim válasza:
Nekem sem volt nagyobb, mégis 3100 gr-mal és 56 cm-vel született a lányom. Ha az UH-kon minden rendben volt, akkor semmiképp ne aggódj. Engem a dokim soron kívüli UH-ra is elküldött a kis pocakom miatt, szokás szerint minden rendben volt, sőt általában 2 héttel nagyobbnak tűnt minden vizsgálaton, mint annyi hetesen kellett volna. A szonográfus megnyugtatott, attól, hogy valakinek 3x akkora hasa van, nem lesz 3x akkora gyereke, mint az enyém, sőt... A nagyobb pocak általában nem a nagyobb baba miatt, hanem a zsírréteg miatt van, na azt meg sztem ne hiányold. Örülj a formás pocidnak! Minden jót!
15/22 anonim válasza:
Tényleg picike, de szerintem örülj neki :) gyorsabban visszahúzódik, nem nyúlik-reped meg a bőröd, és nem valószínű, hogy "óriásbébit" fogsz szülni :)
16/22 anonim válasza:
Nem kicsi.
Nekem az elsőnél 100 centis volt a pocakom (kisfiam 3060 grammal és 54 centivel született), másodiknál 103 centis pocival mentem szülni(kislányom 3255 grammal és 54 centivel született).
17/22 anonim válasza:
Nincs össszefüggés, mint ahogy írták többen is, kicsi hasban is lehet nagy baba. De ha kicsi a baba, az legalább azt jelenti, hogy nem egy négy kilóst kell kinyomni.
18/22 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok, és kb kétszer ekkora, persze azt tudni kell, hogy ez semmit nem jelent a baba mérete szempontjából.
Örülj neki, hogy nem kell akkora pocakot cipelned, én már most nem kapok levegőt, nem alszom 2 hete éjszaka :S
30 hkm
19/22 anonim válasza:
Az enyém is ilyesmi volt csak hegyesebb.Kisfiam 3,9kg és 51cm született.Sőt,nekem a 30.-ik hétig szinte semmi hasam nem volt,sokan nem is tudták,h állapotos vagyok,pedig vékony testalkatom volt/van:) Én is állandóan aggódtam a méret miatt:)
20/22 anonim válasza:
Hát ezt a pocakot nem mondanám kicsinek.
Jók a hasizmaid, nem enged előre tágulni. Attól a baba még tökéletesen elfér.
Sportolsz/sportoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!