Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19. hetesen még nem érzem...

19. hetesen még nem érzem mozogni a babát? Szívhangfigyelővel viszont jol hallani.

Figyelt kérdés
Lehet csak azért mert nagyon akarom hogy érezzem meg ideges is vagyok az amnio eredménye miatt hogy minden rendbe legyen ma van 2 hete hogy levették remélem nem telefonálnak, azt írják sokan az a vízválasztó.
2012. jún. 26. 12:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmi baj hogy nem érzed.van aki még a 21. héten kezdi el érezni.Nyugodj meg,ne idegeskedj!Hamarosan érezni fogod!24 hkm
2012. jún. 26. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
én sem éreztem még akkor!valaki előbb valaki később érzi! nyugodj meg minden rendben van!:)
2012. jún. 26. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:

én is csak a 21. hét tájékán kezdtem érezni, attól kezdve viszont minden nap és egyre erőteljesebb. örülök is, hogy nem előbb, mert frászt kaptam volna, ha egyszer már megérzem és utána napokig/hetekig semmi.. így viszont mindennap bejelentkezik és nagyon megnyugtató érzés :)

27 hkm

2012. jún. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!