12. heti UH-ra és a Down-szűréshez szükséges vérvételre éhgyomorral kell menni? Fehérváron hogy működik ez a kórházban?
Figyelt kérdés
Részletek érdekelnek, hova kell menni, hol veszik le a vért és mennyit, stb.2009. júl. 7. 20:34
1/3 anonim válasza:
Nekem ugyan Komáromban csinálták, de nem kellett éhgyomorra menni. Szerintem ez minden hol egyforma. Sőt, nekem direkt fel is hívták a figyelmem, hogy egy kismama csak a terheléses cukorvizsgálat előtt ne egyen, egyébként meg szinte ez legyen az első dolgod ébredés után.
Nem sok vért vettek le, ha jól emlékszem 2 fiolával.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ez jó hír:)
2009. júl. 7. 20:56
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nem kell éhgyomorral menni,én se avval mentem.A régi kórházba kell menni(szülészet ahol van)és ott alul az ambulancián csinálják.Hogy mennyit vesznek le,arra már nem emlékszem,nekem februárba csinálták.:)Oda kell menni az eredményért is,amikor kiküldték neked az smst,onnantól várj nyugodtan 1hetet.(én onnan 3ra kaptam meg)Ha valami még érdekel,írj nyugodtan privibe.Szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!