Normális dolog ha 33 hetessen elmegy a nyák dugó, és volt már jósló fájásaim? Ja és mindig úgy érzem hogy kicsúszik a baba.
A 25 hetes kismama vagyok.
Az én orvosom szerint ujratermelődik, de lassan és ha a szülés előtt 1-2 héttel következik be akkor erre már nincsen idő. Nekem sajnos polipok miatt már a 14. héten távozott (vérzés miatt rohantam az ügyeletre és ott vették észre), de az orvos megnyugtatott, hogy nem lesz gond, mert újratermelődik (kb 100-szor kérdeztem rá, hogy "Valóban???"). Azóta sajnos többször megismétlődött (2x éppen kórházban voltam), akkor az ügyeletes orvos is megerősítette, hogy az a nyákdugó volt. A kiskönyvemben is benne van megjegyzésként, hogy a nyákdugó távozott ezt mind a 3 ellenőrzött esetben megtették. Ha ők hülyeséget mondtak akkor én is. Elnézéseteket kérem.
A méhszájad nem nyílt ki?
Amúgy betöltött 36 hetes korig visszatartják a szülést. Korai lenne 33 hetesen megszülnöd.
Én 36 hétre szültem a fiam, 3300g és 51 cm lett, de 2 hétig kórházban voltunk, annyira besárgult.
35hkm
Örülök, hogy minden rendben!
36hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!