Csak kíváncsiságból. Ki milyen nemű babát várt mikor sósat kívánta?
Figyelt kérdés
Reggelente meghalok a zsemléért és a kifliért. Mást nem is tudok megenni mert abban a pillanatban kijön. Az édes dolgokra rá sem tudok nézni, pedig imádom a csokit is.2012. jún. 25. 09:16
11/32 anonim válasza:
Szintén 7-es vagyok!:) Múlt héten derült ki,vagyis a 23.héten!És van valami megérzésed hogy mi lesz?
12/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs megérzésem sem. Bár lehet egy kicsit jobban kislányra vágynék mivel már van kisfiam. De ha kisfiú lesz azt sem bánnám, imádnám Őt is. Neked volt valamiféle megérzésed?
2012. jún. 25. 09:41
13/32 anonim válasza:
Hát nekem nem jött be a megérzésem. :) Kislányt szerettem volna,de eddig végig azt éreztem hogy kisfiú és hát csalt a megérzésem!Örömömre kicsaj lesz!!! :):):)
14/32 anonim válasza:
Csak az extra csípőset tudtam megenni :) Képes voltam nyalogatni az erőspistát :DD kisfiam született.
15/32 anonim válasza:
Nekem sem fájt a fejem egyszer sem, pedig kislány lesz :) ez hülyeség szerintem. Nálam a 22. héten derült ki hogy kislány :) Az egyedüli ami bejött, az óriási kerek pocak :D
31 hkm
17/32 anonim válasza:
Nekem meg még a pocak sem jött be!Nekem olyan fiús pocakom van,olyan hegyes. :):) 7-es voltam!
18/32 anonim válasza:
Az elején csak sósat kívántam,semmi édes. Mostanában meg az édes krémes dolgokat,de ugyanúgy rám jön még mindig,hogy paradicsomot egyek jól megsózva.fiam lesz.
19/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Úgy látom nincs levonható következtetés. :) A lényeg, hogy egészséges legyen!!
2012. jún. 25. 09:49
20/32 anonim válasza:
Megint 3-as vagyok... a megérzés, hát :) én végig kislányt éreztem, pedig mindenki kisfiút mondott, mivel én és a párom is fiús család vagyunk, nekem 3 fiú tesom van. A legelején megmondtam, h tudom h kislány...és hát ugye az is lesz :) tehát nekem bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!