Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elöfordul ez más pároknál is?...

Elöfordul ez más pároknál is? Terhességem alatt automatikusan leállt a szexröl a párom elsö babámnál is és most is .

Figyelt kérdés
Rám se néz ,ez hihetetlen ,pedig vékony alkatu vagyok csak poci van.Hogy bírja ki ezt egy férfi, hiszen több hónap,és még a simogatást se igényeli ill. nem viszonozza.
2009. júl. 7. 13:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez volt,féltés miatt.....

Szülés utánn nehezen,de beindult a szekér..Majd most meglátjuk mi lessz....

2009. júl. 7. 13:30
 2/11 anonim ***** válasza:
szia!!nálunk az a helyzet hogy a párom kiván csak fél hogy nehogy tul erösen csinálja.....szoval nekem kell bisztatni hogy nem lesz gond!!lehet hogy fél a párod aggodik!!beszélj vele jo babavárást és ne izgulj
2009. júl. 7. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen sajnos nalunk is ugyanez van es nagyon bant. Hogy mit tudunk tenni?! Nem tudom.... Ö nem foglalkozik azzal, hogy nekem hianyzik az, hogy erezzem szeret.
2009. júl. 7. 13:35
 4/11 A kérdező kommentje:
13 : 55 válaszolonak, igen hihetetlen hogy ő ménem szolal meg , és mértnem babusgat , én se csinálok direkt semmit mert elsö babánál se kaptam a viszonzást se vissza.
2009. júl. 7. 13:41
 5/11 A kérdező kommentje:
bocsi,13:35
2009. júl. 7. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Nálunk egy ideig minden ugyan olyan volt.Kb.a 20.hétig.Aztán vesegörcs miatt kórházban voltam 4 napig.Onnantól kezdve mintha megszűntem volna nőnek létezni.Nem tudom mi változott,de Ő is elvan nélküle,pedig régen igen aktív volt az életünk.Néha ha már nagyon duzzogok és szemrehányást teszek,akkor este úgy viselkedik mintha nem is lett volna ilyen nagy kihagyás az elmúlt időben.Minden szuper,minden jó,majd kezdődik előlről a várakozás.Szóval nem vagyunk egyedül ezzel a gonddal...Remélem visszaváltozik.
2009. júl. 7. 14:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajna nálunk is ez van.

A legidegesítőbb, hogy nem ehhez vagyok szokva. Korábban minden nap, de min. minden másnap együtt voltunk.

Amikor kiderült, hogy babánk lesz, egyre csökkent az együttlétek száma.

A drasztikus változás akkor köv. be, amikor már kezdett látszani a pocim. De amióta meg Ő is érzi a Pici mozgását, sőt látja is, azóta meg tényleg semmi.

Már én azzal is meggyanúsítottam, hogy van vkije, de tényleg soha nem adott alkalmat a féltékenységre. Mindig ott van, ahol mondja.

Többször beszéltünk már a dologról, s azt mondja, nem tud másra gondolni, csak arra, hogy megsért ott bent valamit vagy hogy a babának rosszul esik. Azt meg hogy csak én kényeztessem, szintén ritkán engedi, mert azt mondja, nem fer.

S leszögezte, min. 4 év lesz a 2 gyerek között. De az ismét 9 hónap cölibátus???

Ja, és én is vékony alkat vagyok, még mindig alig van pocim, s mégis ez van. Remélem, szülés után visszaáll a régi rend...

28 hetes km

2009. júl. 7. 17:07
 8/11 A kérdező kommentje:
nekünk nöknek borzaszto mennyi mindenen kell átmennünk!
2009. júl. 7. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Szia

Nálunk az az érdekesség volt, hogy a férjem úgy látszik, sok sci-fi-t nézett, és azt mondta, hogy olyan a hasam, amikor mozog benne a baba, mint egy alien (földönkívüli)... :))

Üdv

2009. júl. 11. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát, nekem sem nagyon igényli.

Mondjuk Ő csak a "normál" szeretkezést nem akarja annyira, egy héten 1-2 alkalommal orálisan segítek rajta, de ennyi. Nekem is eszembe jutott már, hogy mással oldja meg, de Ő is olan, hogy mindig ott van, ahol mondja és nem kamukázik. Azért az, hogy a testem nem kívánja eléggé megcsappantja az önbizalmam. De gondolom ezzel az előttem szólók is így vannak.

Majd megoldódik, bízzunk benne.

2009. júl. 11. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!