Elöfordul ez más pároknál is? Terhességem alatt automatikusan leállt a szexröl a párom elsö babámnál is és most is .
Nálunk ugyanez volt,féltés miatt.....
Szülés utánn nehezen,de beindult a szekér..Majd most meglátjuk mi lessz....
Igen, sajna nálunk is ez van.
A legidegesítőbb, hogy nem ehhez vagyok szokva. Korábban minden nap, de min. minden másnap együtt voltunk.
Amikor kiderült, hogy babánk lesz, egyre csökkent az együttlétek száma.
A drasztikus változás akkor köv. be, amikor már kezdett látszani a pocim. De amióta meg Ő is érzi a Pici mozgását, sőt látja is, azóta meg tényleg semmi.
Már én azzal is meggyanúsítottam, hogy van vkije, de tényleg soha nem adott alkalmat a féltékenységre. Mindig ott van, ahol mondja.
Többször beszéltünk már a dologról, s azt mondja, nem tud másra gondolni, csak arra, hogy megsért ott bent valamit vagy hogy a babának rosszul esik. Azt meg hogy csak én kényeztessem, szintén ritkán engedi, mert azt mondja, nem fer.
S leszögezte, min. 4 év lesz a 2 gyerek között. De az ismét 9 hónap cölibátus???
Ja, és én is vékony alkat vagyok, még mindig alig van pocim, s mégis ez van. Remélem, szülés után visszaáll a régi rend...
28 hetes km
Szia
Nálunk az az érdekesség volt, hogy a férjem úgy látszik, sok sci-fi-t nézett, és azt mondta, hogy olyan a hasam, amikor mozog benne a baba, mint egy alien (földönkívüli)... :))
Üdv
Hát, nekem sem nagyon igényli.
Mondjuk Ő csak a "normál" szeretkezést nem akarja annyira, egy héten 1-2 alkalommal orálisan segítek rajta, de ennyi. Nekem is eszembe jutott már, hogy mással oldja meg, de Ő is olan, hogy mindig ott van, ahol mondja és nem kamukázik. Azért az, hogy a testem nem kívánja eléggé megcsappantja az önbizalmam. De gondolom ezzel az előttem szólók is így vannak.
Majd megoldódik, bízzunk benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!