Nagyon-nagyon hányingerem van, egész nap, mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
6 hetes kismami vagyok, három napja van hányingerem egyfolytában. Már dolgozni sem nagyon tudok, nem tudok odafigyelni. Szerencsére olyan irodában dolgozom, hogy ki tudok rohanni hányni.
Szedjek B6 vitamint, az nem árt a babának? A keksz nem segít.
2009. júl. 7. 12:22
1/6 anonim válasza:
Bár nekem nem volt ilyen bajom, de a dokim a B6-ot mondta esetleges hányingerre, hányásra. Nem lesz baja a babádnak.
30 h km
2/6 anonim válasza:
Nekem a sima üres kenyér,a tej kortyolása,kefír segített.Esetleg próbáld meg a gyömbérből főzött teát,az is jó volt.Védőnő javaslatára sima maci kocka sajtot is ettem,az is sokat segített.Meg a citromfagyi.Ami nem volt jó,az a víz ivása,szénsavas,keksz.Reggel mielőtt felkelsz,egyél egy pár falatot és igyál egy pár kortyot.Kitartás,ha szerencséd van,akkor pár hét alatt elmúlik. :)
3/6 anonim válasza:
Nekem mindenki a citromos vizet javasolta és bejött.
4/6 anonim válasza:
Szia!
Nálam ezek segítettek, de mindig más...
sima B6 vitamin
jéghideg kóla vagy vmilyen szénsavas itóka
gyulai kolbászos vajas szendvics
túró rudi
sajt
Mindig más és más volt jó, ki kellett tapasztalnom
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, mindenképp kipróbálom őket!
2009. júl. 7. 14:47
6/6 anonim válasza:
Nekem is folyamatos émelygésem és hányingerem volt... ami nagyon jól bevált (és nem hízlal!!!) a borsmenta tea hidegen, citrommal (esetleg menta levéllel), cukor nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!