Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozhat-e gondot, ha sokat...

Okozhat-e gondot, ha sokat cipekedek?

Figyelt kérdés
Úgy értem koraszülést,kinyílhat-e a méhszály vagy hasonlók.A napi bevásárlást én végzem, általában 2 jól megtermedt szatyrot kell cipelnem, a súlyt egyenletesen osztom el bennük.Eddig nem volt semmi probléma velünk,még dolgozom nem vagyok veszélyeztetett,nincs nyitva a méhszály sem.23hetes
2009. júl. 7. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetőleg ne nagyon cipekedj. Tudom , nem könnyű ilyet írni; én is vezettem háztartást szinte az utolsó napig szülés előtt és ugye a zöldség, kenyér, felvágott, hús nem jön fel magától az emeletre....:) ; de én azt csináltam, hogy kigondoltam, hogy nagyjából mit szeretnénk enni azon a héten és a húsok kivételével először a hozzávalókat vettem meg. Aztán pedig újabb körben külön a húsokat. Ha van autótok, akkor pedig érdemes nagybevásálást csinálni 7végén, és akkor nem kell külön lemenni mindig.

2009. júl. 7. 12:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Jobb kerülni a cipekedést. Bízd a párodra, vagy kérj segítséget ilyenkor. Én sokat cipekedtem, vizes vödör, lóetetés stb... Meg lett az eredménye, hasfájás, derékfájás. Nemnyílt ki a méhszáj, de a doki eltiltott minden fizikai melótól. Sokat kell pihennem. Vigyázz magadra. Próbáld megoldani ezt másképp. Boldog babavárást! 19hetes km
2009. júl. 7. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én az 5. hónapban asztallapot cipeltem a város egyik végéből a másikba, a 9. hónapban költöztünk és akkor se kíméltem nagyon magam. A 41. hétre szültem, jó kis vasgyúró gyerekem lett aki már 1 éves és most várjuk a kistesót. Szóval most meg a gyereket kell állandóan cipelnem a 10,5 kg-val.
2009. júl. 7. 13:22
 4/5 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudjuk másképp megoldani a vásárlást, a férjem sokáig dolgozik.De akkor most egy kicsit megynyugodtam, hogy nem lesz gond.Köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 7. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
A húgomnak a 35.héten elkezdett leválni a méhlepénye az emeléstől,azonnal császározni kellett,babája születési rendellenességgel jött világra,3 hét inkubátor és infúzió mentette meg.Azóta semmi baja,de azért nem árt az óvatosság,mert mindenkinek más a szervezete.
2009. júl. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!