Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Herpeszem van? Miért nem...

Herpeszem van? Miért nem múlik el?

Figyelt kérdés

Hetek óta piros a szájzugom, és fáj. Nem hólyagosodott ki, de nem is akar elmúlni. Mivel kezeljem, mi lehet ez?

Régebben néha néha előjött a számon a herpesz, de az pár nap alatt elmúlt, hólyag is volt akkor.

30 hetes km

2012. jún. 23. 23:25
 1/5 anonim válasza:
Gyógyszertár kérsz rá valamit.Elkaphattad öröklődés útján is ha valakinek volt a családba
2012. jún. 23. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy nem is herpesz, mert az kihólyagosodik. Nem valami más vagy megsértetted valamivel?

34hkm

2012. jún. 23. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem télen hónapokig van ez neogranormontól jobb lesz.
2012. jún. 24. 07:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sajnos hajlamos vagyok minden fertőzést elkapni, nálam olyankor múlnak nagyon lassan a fertőzések és ez a herpeszre is igaz, ha le van gyengülve az immunrendszerem. Szedsz még valamilyen vitamint vagy már nem? Lehet nem ártana.

A herpeszre meg kérj valamit a patikába.

2012. jún. 24. 09:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Utánanéztem közben ennek a dolognak, és biztosan nem herpesz. Az a gyanúm,hogy a vas- és vörösvérsejt hiányom miatt van, pedig erre szedek N-F-Folgammát is, nem értem, miért van akkor. Mindegy, majd megmutatom a dokinak, csak nem tudom, melyiknek kéne.
2012. jún. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!