Sikerült mar valakinek, hogy egy adott datumra koncentralt, es valoban akkor született meg a babaja?
Én arra a bizonyos hétvégére koncentráltam, hát be is jött :)
Mindenképpen ragaszkodtam, hogy hétvége legyen, hogy otthon legyen a férjem, ne legyen nagy forgalom, amíg utazunk a kórházba, és a barátnőm is otthon volt, ő vitt be minket.
Inkább a szombatra koncentráltam, de vasárnap lett belőle, de az se rossz :)
Amúgy 39+3.hétre szültem!
Szombaton még nem volt semmi, de annyira rákészültem, hogy akkor majd holnap. Szombat este hajmosás, szőrtelenítés, csomag teljes összepakolása, körömvágás, stb, mondtam a férjemnek, hogy na kész vagyok, mehetünk szülni. Pár óra múlva tényleg beindult :)
szia!
Én megbeszéltem kisfiammal, hogy szeretném, ha még bika jegyű lenne ( a kiírás szerint ikrek). És a kis huncut hát nem megszületett a bika határán majdnem; mikor még előtte a doki 1 héttel azt mondta, hogy ebből pár hétig nem lesz szülés ?!:DD
Én is beszélgetek vele, de majd meglátjuk, összejön-e.
Mindenesetre a kolléganőm is próbálkozott ezzel: febr. 2-re volt kiírva és hónapokkal szülés előtt megmondta, hogy ő jan. 23-án fog szülni. Amilyen céltudatos és határoztott nő, ki is néztük belőle, hogy kontrolálni tudja az agyát és a szülést. De végül febr. 5-én bújt ki a babája. S ráadásul kislány. S a hiedelmek szerint a fiúk szeretnek inkább utolsó percekig bent lenni...:-)
Harmadik vagyok. Ezt én sem értem.
Semmi sértőt nem írtunk...
De legyen boldog, ha valakit ez elégít ki!
Szerettem volna válaszolni, de látva az előzményeket inkább nem.
Nem értem.... ???????
Sziasztok !
Haragszom a lepontozokra, föleg, hogy pont az en topicomba tettek be a "labukat", valamit jo lenne valamit kitalalni ellenük. En a magam reszeröl amugy felpontoztam mindenkit. Enyhe vigasz, tudom. Megegyszer : sajnalom, es remelem nem lesz gyakori az ilyen jellegü "tamadas" a reszükröl... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!