A 18 hetes ultra hangon már megtudják mondani a baba nemét? Nektek megtudták?
Megtudják mondani, ha jól fekszik a baba, de ilyenkor még biztosat nem tudnak, nekem 16 hetesen a doki kisfiúnak nézte, 20 hetesen kislánynak de még akkor is bizonytalan volt, végül 26 hetesen mondta biztosra, hogy kislányunk lesz,
35 hetes kismama:)
Szia!
Nekem nem a saját dokim végezte ezt a vizsgálatot, hanem valami neves orvos a kórházban, aki motyogott az orra alatt, hogy hát ilyenkor a baba neme még bizonytalan...láttam a monitort, nem is nagyon próbálkozott, hogy megnézze, szóval ez orvos-függő. 20 hetesen voltam a saját dokimnál, aki mutatott olyan kimerevített képet, ahol úgy tűnt, mintha kukija lenne, egy másikat is, ahol meg úgy nézett ki, mintha puncija lenne. Nálunk zavaró tényező volt a köldökzsinór, amit a lába között szorongatott. Most megyünk majd 4D-s UH-*ra, ahol 25 p-ig mozizunk, remélem kiderül... Egy jó fekvésű baba és egy rendes orvos kell ahhoz, hogy a 18 hetesen megmondják a nemét.
Szia!
Nekünk akkor mondták, hogy kisfiú.
Már láttuk is a kukiját egyértelműen!
Azóta voltunk még egy UH-on, ahol szintén egyértelműnek vették, hogy fiú. Meg is mutatták a "konkrétumot", én is jól láttam!
Hát abból már tuti nem lesz lány!
Sok siker neked!
Boldog babavárást!
20+5 km
Szia!
Nekem sajnos nem tudták megmondani 18 hetesen. De szerintem nem is nagyon igyekezett a doki, na meg az a masina elég rossz minőségű is volt. Most megyek 20 hetesen, remélem végre látni fogjuk újra, hogy jól van a babánk és hogy valójában milyen nemű! Nagyon izgalmas, mert én kisfiút szeretnék, a barátom meg kislányt, persze az egészség a legfontosabb kívánságunk! Boldog babavárást!
Nekünk 16 hetesen úgy tippelte az orvosom, hogy lány.18 hetesen sajnos úgy feküdt, hogy egyáltalán nem lehetett látni, majd 20 hetesen szintén szégyenlősködött, de 22 hetesen elmentünk 4D-s UH-ra, ott egyértelműen megmuttatta nekünk a nuniját.
üdv:23 hetes kismami
Szia!
Nekem a 19. héten mondták meg, hogy kislány, a 26. heti uh is ezt igazolta. Ha biztosabb szeretnél lenni és megengedheted magadnak, menj el 4d ultrahangra, ott sokkal jobban látszik a baba. 10-12ezer Ft. körül van egy ilyen vizsgálat. Boldog babavárást! 29 hetes
Szia nekem a múlt héten megmondták ,hogy kisfiú pedig én 100 % mevoltam róla győződve,hogy kislányunk lesz,becsapott a megérzésem ,de ennek ellenére nagyon Boldog vagyok!
Kaptunk képet ahol lehet látni a kisfickónk zacsiját ,a doki azt mondta 100%hogy fiú mert a köldökzsinór máshol volt azt is megmutatta!!Boldog babavárást!
Sziasztok!
Nekem sajna nem tudták megmondani,mert a hasán feküdt,takarta magát.De elötte a 15.héten már mondták hogy fiú,csak megerősítést vártam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!