Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetesen még rosszabbul vagyok?

10 hetesen még rosszabbul vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a terhesség velejárója de már a 6.hét óta "beteg" vagyok és kimondani is nehéz de már utálom ezt az állapotot :( Nagyon sok étel visszaköszön már 1 hete,szóval rosszabb lett a helyzet.Nagyon meg kell válogatnom mit egyek. Azt olvastam a 12.hét körül elmúlik.Igaz ez? Ki mit tapasztalt? Szeretném végre élvezni is a terhességet!
2012. jún. 23. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nekem a 4.hónap legelején múlt el.

Mielőtt kikelsz az ágyból egyél valami sósat és nem fog azonnal jönni a kellemetlen érzés.

Kitartás!

2012. jún. 23. 11:43
 2/12 anonim ***** válasza:
fel a fejjel! én is még ezzel szenvedek, pedig 11+5 hetes vagyok! de én abban reménykedem hogy vége lesz ennek a kaja visszaküldésnek és végre élvezhetem a kis pocaklakómat :)
2012. jún. 23. 11:50
 3/12 anonim ***** válasza:

Igen ez sajnos ilyen!!!

Nekem a 8. hét volt a legrosszabb és kb. a 12. hét után mintha elvágták volna!!! :)

Most már minden jól esik(túlságosan is)!! :)

Kitartás, reméljük te is azok közé tartozol, aki nem lesz rosszul végig a terhessége alatt!!

Nekem egyedül a narancslé esett jól, meg a narancs.

Próbálj meg kekszet rágcsálni, vagy bármilyen gyümölcsöt zöldséget, ami jól esik!!!

Fontos, hogy ne fogyj sokat , meg persze a folyadékot is próbáld pótolni ebben a melegben!!

Én csak olyat ettem, ami jól esett(meg szedtem a babavitamint), de néha én is keseregtem, hogy soha nem múlik el...

Tarts ki csajszi!!! Nemsokára jobb lesz!! :)

31hkm

2012. jún. 23. 11:57
 4/12 A kérdező kommentje:
oké látom nem vagyok egyedül :) ennék én sósat felkelés előtt de ma reggel is az volt hogy kinyitottam a szemem,forgott körülöttem a világ és hirtelen ki kellett rohannom a wc-re és valami sárga rossz ízű valamit hánytam,BOCSÁNAT! :( nem tudok enni kora reggel mert még a keksz gondolatától is öklendezem.Remélem akkor jól van a pici! Mert akkor emelt fővel viselném ha biztos lennék benne :)
2012. jún. 23. 12:00
 5/12 A kérdező kommentje:
ja,jó ötlet! a narancs v.narancslé most jól esne :) szedek vitamint is femibion 800-at.
2012. jún. 23. 12:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nagyon jól van!:)

Egyél, próbáld pótolni a veszteséget mert a babának kell a tápanyag, Milyen terhesvitamint szedsz?

Mert hallottam már olyat is hogy valaki a vitamin miatt hány és amikor váltott mérséklődött a hányás is.

Első voltam.

2012. jún. 23. 12:03
 7/12 A kérdező kommentje:
pont a gravidát váltottam le 7 hetesen mert bevettem és már jött is vissza.most nem érzem azt h a femibiontól hánynék mert beveszem nem hányok utána rögtön.
2012. jún. 23. 12:06
 8/12 A kérdező kommentje:
azért izgulok mert az előző terhességemből missed ab lett és 8 hetesen voltam dokinál és legközelebb a 12-en megyek.Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 23. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Az izgulós anyukáknak találták ki a baba szívhang figyelőt, azért megnyugtató hogy hallja az ember a picinek a szívdobbanását.
2012. jún. 23. 12:12
 10/12 A kérdező kommentje:
utána már nem fogok annyira izgulni ha a 12.hetin minden oké lesz :) de addig...:)
2012. jún. 23. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!