10 hetesen még rosszabbul vagyok?
nekem a 4.hónap legelején múlt el.
Mielőtt kikelsz az ágyból egyél valami sósat és nem fog azonnal jönni a kellemetlen érzés.
Kitartás!
Igen ez sajnos ilyen!!!
Nekem a 8. hét volt a legrosszabb és kb. a 12. hét után mintha elvágták volna!!! :)
Most már minden jól esik(túlságosan is)!! :)
Kitartás, reméljük te is azok közé tartozol, aki nem lesz rosszul végig a terhessége alatt!!
Nekem egyedül a narancslé esett jól, meg a narancs.
Próbálj meg kekszet rágcsálni, vagy bármilyen gyümölcsöt zöldséget, ami jól esik!!!
Fontos, hogy ne fogyj sokat , meg persze a folyadékot is próbáld pótolni ebben a melegben!!
Én csak olyat ettem, ami jól esett(meg szedtem a babavitamint), de néha én is keseregtem, hogy soha nem múlik el...
Tarts ki csajszi!!! Nemsokára jobb lesz!! :)
31hkm
Biztos hogy nagyon jól van!:)
Egyél, próbáld pótolni a veszteséget mert a babának kell a tápanyag, Milyen terhesvitamint szedsz?
Mert hallottam már olyat is hogy valaki a vitamin miatt hány és amikor váltott mérséklődött a hányás is.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!