15 hetes terhes vagyok, ikreket várok. A nőgyógyász szerint puha a méhszájam. Tényleg egésznap feküdnöm kellene?
Szia
Szerintem ha az orvosod azt mondja,h igen fekuudni kene akkor szeritnem fekudj,ne kockaztass.
Boldog babavarast kivanok
szia én is ikreket várok, nálam ilyen probláma nem merült fel, csak annyit szeretnék mondani hogy az ikerterhesség magában is veszélyeztett dolg, tehát ha a doki fekvést javasolt akkor azt vedd komolyan.
boldog babavárást 20 hetes kismami.
Szia!
Nekem is ikreim vannak,igaz már 3 évesek.
Tényleg vedd komolyan,amit az orvos mond,főleg a terhesség előrehaladtával,mert a babák súlya nyomja majd a méhszájadat és kinyílhat. Jó,ha idővel beszerzel majd egy hasfogót,nem tudom mi a pontos neve,egy széles gumiöv,amit a derekadra kell tépőzárazni,és van egy pamut része,amit a hasadra kell húzni,nekem rengeteget segített,kicsit tehermentesítette az izmaimat. A vége felé már csak abban tudtam elmenni otthonról,mert ha nem volt rajtam úy éreztem kiesnek a babák!:D
Sajnos én nem tudtam mindig feküdni,és egy költözés is bele esett a terhesség idejébe,21.-én költöztünk és köv. hó 7. én már megvoltak a lányok 32!!! hetesen.
Úgyhogy inkább pihenj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!