Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor mehetek vízbe vagy...

Most akkor mehetek vízbe vagy nem? ki hogy áll ezzel a kérdéssel?

Figyelt kérdés

20 hetes kismama vagyok, második baba, a terhességem rendben egészségesek vagyunk méhszáj zárt.

sokan ellenzik a fürdőzést, sok fertőzéstől tartva.

de annyira meleg van nem bírom ki víz nélkül.

még kádban sem javasolt a fürdés...

hát akkor most mi legyen?????????

2012. jún. 21. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
kompromisszum: zuhany, tóvízben meg combig
2012. jún. 21. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:

Én az első terhességemnél végig fürödtem kádban. Szerintem azzal nincs semmi baj, ha nincs nyitva a méhszáj, vagy orvos valamiért nem tiltja. Strandra nem ajánlják, hiszen ilyenkor érzékenyebb a test, nagyobb a fertőzésveszély és a medencék vize ugye elég bizonytalan... Ha mindenképpen pancsi, akkor természetes tavak, hiszen ott a legkisebb a kockázat.

Mi 1 hónap múlva megyünk a Balcsira, meg is halnék, ha nem mehetnék be! :)

26 hetes kismama

2012. jún. 21. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Balaton mellett lakunk így én mind a kettő terhességemnél bizony pancsoltam a vízben. Persze előtte megkérdeztem róla a dokit. Ő mondta, hogy a Balaton tökéletes, mivel nagyon jó a vízminősége, a folyóvizeket strandot viszont nem ajánlotta.

(ja és az első 12 hét után kádban is fürödtem, persze nem forró vízben, hanem kellemesen melegben)

2012. jún. 21. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen kádban fürödtem mindkét terhességemnél ( nem tudom ki és honnan vette hogy nem lehet? max. akkor ha nyitott a méhszáj, ill. a nagyon meleg víz nem ajánlott).

2. terhességemnél a Balcsiba is bementem (kb. 25 hetes lehettem), minden oké volt , sőt...túl is hordtam...:) /amúgy a Balaton évek óta nagyon tiszta/

2012. jún. 21. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:

végig úsztam, még a szülés elötti utolsó napon is.

HA valaki egyébként nem szokott fertőzést kapni, akkor most se fog. Szerintem egyesek túlparázzák ezt a dolgot, nem az orvosra hallgatnak, hanem a szomszéd Mancikára.

Szerintem fürödj nyugodtan.

2012. jún. 21. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Én zárt méhszájjal sem mennék ilyen közös lábáztató szerű medencébe, amúgy sem szeretem az ilyet. De mi kint élünk Opatija mellett, és ki nem bírtam volna a 40fokban, hogy mindenki a tengerben úszkál én meg kuksolok otthon. Szóval a tengerben végig úszkáltam, szerintem a Balcsi is oké, és minden természetes víz. De a termál nekem nem fér bele.
2012. jún. 21. 15:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Én aqua fitnesszre járok már elég régóta, most megyünk a Balatonhoz, ott is fogok fürdeni. ebben a hőségben ki se bírnám, ha nem mehetnék be:)

33 hetes kismama

2012. jún. 21. 15:11
 8/9 A kérdező kommentje:
na nekem a Balaton csak álom...
2012. jún. 21. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Élővízbe és a saját medencénkbe belementem!

Strandra meg még nem terhesen sem mentem!:)

2012. jún. 21. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!