Most akkor mehetek vízbe vagy nem? ki hogy áll ezzel a kérdéssel?
20 hetes kismama vagyok, második baba, a terhességem rendben egészségesek vagyunk méhszáj zárt.
sokan ellenzik a fürdőzést, sok fertőzéstől tartva.
de annyira meleg van nem bírom ki víz nélkül.
még kádban sem javasolt a fürdés...
hát akkor most mi legyen?????????
Én az első terhességemnél végig fürödtem kádban. Szerintem azzal nincs semmi baj, ha nincs nyitva a méhszáj, vagy orvos valamiért nem tiltja. Strandra nem ajánlják, hiszen ilyenkor érzékenyebb a test, nagyobb a fertőzésveszély és a medencék vize ugye elég bizonytalan... Ha mindenképpen pancsi, akkor természetes tavak, hiszen ott a legkisebb a kockázat.
Mi 1 hónap múlva megyünk a Balcsira, meg is halnék, ha nem mehetnék be! :)
26 hetes kismama
Balaton mellett lakunk így én mind a kettő terhességemnél bizony pancsoltam a vízben. Persze előtte megkérdeztem róla a dokit. Ő mondta, hogy a Balaton tökéletes, mivel nagyon jó a vízminősége, a folyóvizeket strandot viszont nem ajánlotta.
(ja és az első 12 hét után kádban is fürödtem, persze nem forró vízben, hanem kellemesen melegben)
Én rendszeresen kádban fürödtem mindkét terhességemnél ( nem tudom ki és honnan vette hogy nem lehet? max. akkor ha nyitott a méhszáj, ill. a nagyon meleg víz nem ajánlott).
2. terhességemnél a Balcsiba is bementem (kb. 25 hetes lehettem), minden oké volt , sőt...túl is hordtam...:) /amúgy a Balaton évek óta nagyon tiszta/
végig úsztam, még a szülés elötti utolsó napon is.
HA valaki egyébként nem szokott fertőzést kapni, akkor most se fog. Szerintem egyesek túlparázzák ezt a dolgot, nem az orvosra hallgatnak, hanem a szomszéd Mancikára.
Szerintem fürödj nyugodtan.
Én aqua fitnesszre járok már elég régóta, most megyünk a Balatonhoz, ott is fogok fürdeni. ebben a hőségben ki se bírnám, ha nem mehetnék be:)
33 hetes kismama
Élővízbe és a saját medencénkbe belementem!
Strandra meg még nem terhesen sem mentem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!