Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hétbe járok most reggel...

5 hétbe járok most reggel bevettem a vitaminokat rá 10 percre kitaccsoltam?

Figyelt kérdés
Most ezek az idöszakok jönnek minden reggel?
2012. jún. 21. 07:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nem is minden reggel, de most kb. a 12. hétig várható émelygés, hányás...

Próbálj meg reggel még az ágyban elmajszolni 1-2 kekszet, állítólag ez segít. És kitartás!

2012. jún. 21. 07:46
 2/13 A kérdező kommentje:
köszike
2012. jún. 21. 07:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Milyen vitamint szedsz? Csak mert van amit nem bírnak az elején a kismamák, mint pl a Gravida.
2012. jún. 21. 07:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Gravida+magnézium+folsav
2012. jún. 21. 08:02
 5/13 anonim ***** válasza:
Én a 29.héttöl nem eszem a gravidát,mert bevettem (étgyomorra) egy szemet és minden aznapit kihánytam kb rá 30 percre... ha evés után veszem be akkor nincs baj, de rossz élmény igy hanyagolom inkább.
2012. jún. 21. 08:04
 6/13 anonim ***** válasza:

A Gravidától én is rosszul voltam.

Próbáld ki, hogy közvetlenül vacsora után veszed be. Egyrészt teli gyomorral hatékonyabban szívódnal fel a vitaminok, másrészt hátha nem leszel rosszul.

Ha így sem jó, keress másik vitaminkészítményt, a folsavat és a Mg-ot továbbra is szedd rendesen.

2012. jún. 21. 08:12
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. jún. 21. 08:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Én is hánytam a gravidától az elején, úgyhogy áttértem femibionra (az előzőnél pedig elevitet szedtem gravida helyett) Anyagi okokból is utóbb szintén gravidát vettem, már nincs baj tőle, kb. a 28-29. héten. Én végig szedem, sőt szoptatás alatt is, az előzőnél is végig szedtem (nem lett nagy babám)

Cseréld le te is a gravidát, legalábbis addig amíg ez a hányós időszak elmúlik. Én nem voltam hányós, de a gravidától visszajött a tea, sőt most volt, hogy a citromos pickwick-től is ugyanez történt... érdekes, hogy nem olyan beteg hányás, hanem csak ami bement az kijött úgy ahogy van (bocsánat) szín, szag, és íz nélkül szerencsére....

2012. jún. 21. 09:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Én már a kezdetektől Gravidát szedek, este veszem be a vacsi után, és sosem hánytam ki, pedig az elmúlt 1-2 héttel ezelőttig nagyon-nagyon gyakran küzdöttem rosszullétekkel. :)
2012. jún. 21. 09:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a Gravidától hánytam,tök mindegy melyik napszakba vettem be evés előtt vagy után.bevettem és 10 perc után taccs! Most Femibiont szedek és semmi gond vele!
2012. jún. 21. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!