5 hétbe járok most reggel bevettem a vitaminokat rá 10 percre kitaccsoltam?
Hát, ha nem is minden reggel, de most kb. a 12. hétig várható émelygés, hányás...
Próbálj meg reggel még az ágyban elmajszolni 1-2 kekszet, állítólag ez segít. És kitartás!
A Gravidától én is rosszul voltam.
Próbáld ki, hogy közvetlenül vacsora után veszed be. Egyrészt teli gyomorral hatékonyabban szívódnal fel a vitaminok, másrészt hátha nem leszel rosszul.
Ha így sem jó, keress másik vitaminkészítményt, a folsavat és a Mg-ot továbbra is szedd rendesen.
Én is hánytam a gravidától az elején, úgyhogy áttértem femibionra (az előzőnél pedig elevitet szedtem gravida helyett) Anyagi okokból is utóbb szintén gravidát vettem, már nincs baj tőle, kb. a 28-29. héten. Én végig szedem, sőt szoptatás alatt is, az előzőnél is végig szedtem (nem lett nagy babám)
Cseréld le te is a gravidát, legalábbis addig amíg ez a hányós időszak elmúlik. Én nem voltam hányós, de a gravidától visszajött a tea, sőt most volt, hogy a citromos pickwick-től is ugyanez történt... érdekes, hogy nem olyan beteg hányás, hanem csak ami bement az kijött úgy ahogy van (bocsánat) szín, szag, és íz nélkül szerencsére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!