Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy uh alapján...

Lehetséges, hogy uh alapján 1-2 héttel korábbi terhességet állapítanak meg?

Figyelt kérdés
utolsó mensim szerint 7 hetes vagyok múlt heti uh-on azt mondták 4-5 hetes petezsák 7.5mm pénteken megyek vissza nagyon félek.
2009. júl. 6. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Bőven lehetséges. A petefészek nem ismeri a naptárat, hogy neki mikor kell érett petesejtet produkálnia, így a megtermékenyülés is teljesen más lehet.

Nekem mindkét babámnál két hetes "lemaradásban" voltunk, nem kell idegeskedni. Péntek már mindjárt itt van.

2009. júl. 6. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
persze hogy lehetséges, hisz az uhu normális 14 napos pével számol, neked meg nagy valószínűséggel nem akkor volt
2009. júl. 6. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat!sokat segített,kicsit nyugodtabb vagyok.
2009. júl. 6. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
nyugodj is meg, nincs okod idegeskedni. mikor volt péd? mert talán azzal tudnál segíteni a dokinak
2009. júl. 6. 15:17
 5/6 A kérdező kommentje:
elvileg júnis 5-én.volt ovulációs fájdalom és tojcsis folyás.az is csoda hogy terhes lettem nem is igazán foglalkoztam már vele,nem figyeltem magam túlzottan 4év sikertelenség után
2009. júl. 6. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is hasonló a helyzetem. Nekem is egy 6 mm-es petezsákot láttak amikor először elmentem dokihoz, egy hét múlva visszahívott és már láttuk a picit. Ne aggódj, minden rendben lesz. Gratulálok:-)
2009. júl. 6. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!