Ki tud jó nőgyógyászt, a IV. Kerületben, a rendelőintézetben?
Itt vannak a... nem jut eszembe..:D Á.. a rendelési idők..:D
Nekem nagyon rossz véleményem van Jeney Krisztináról:
Pár hete voltam nála éves vizsgálaton+rákszűrésen,nem ismertem,hozzá kaptam időpontot.
Végig nagyon lekezelő és bunkó volt,rágózott,folyamatosan csöngött a telefonja,diktálta a férjének,hogy mit vegyen a piacon...Ezenkívül "sikerült" úgy elvégezni a rákszűrést,hogy elkezdtem vérezni(35 éves vagyok,voltam már pár rákszűrésen ilyen még sose fordult velem elő,sőt nem is hallottam..),amikor szóvá tettem,azt a választ kaptam,hogy nem fogok bele halni!
Pár nappal később emiatt újra fel kellett keresnem a rendelőt,dr Lőrincz Istvánhoz kerültem,aki a teljes ellentéte Jeney-nek.Végtelenül nyugodt,alapos,figyelmes,minden kérdésre válaszolt,mintha magánrendelésen lettem volna.
Magánrendelése itt van:
Remélem tudtam kicsit segíteni!
Háát igen,lehet csak rossz nap.
Bár őszintén megírom:nekem a videómban sem szimpi,ha ezt látom előre,biztosan nem megyek hozzá.
De ez csak az én véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!