Tudom, hogy teljesen szubjektív: mindenkiről van jó és kevésbé jó vagy épp rossz vélemény is, de mégis szükségem van tanácsra, mert nyár végén költözünk csak Győrbe, így senkit,semmit nem ismerek, és izgulok emiatt. Januárra vagyok kiírva, és szeretnénk magánorvost fogadni(pont az ismeretlenség miatt)Sok jót hallottam Likár Dr.Úrról, Csenge Titanilláról (őt ismerem is) de talán férfinál szívesebben szülnék. Kérlek segítsetek. Köszönöm...
Szia! Én Dr. Stummer Jánoshoz járok. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Fiatal, rendes doki, nagyon szép rendelővel. Még nem vagyok várandós, most kezdünk próbálkozni, de abban biztos vagyok, hogy ő lesz a fogadott orvosom. Nekem sokat jelent már most az a gondolat, hogy abban a kiszolgáltatott helyzetben egy olyan ember kezei közt lehetek, akiben 100%-osan megbízom. :) Szóval csak jót tudok mondani.
2012. jún. 13. 11:33
2/9 anonim válasza:
Szia!
Igen ez nagyon egyéni, sok nevet fogsz itt hallani. Őszinte leszek, a dokik többsége a magánrendelésen egy tündér, nem hiába, fizetsz nekik. Sok olyan dokiról hallottam aki a kórházban "ilyen meg olyan mufurc", a magánrendelésen meg "tök rendes".
Az Én orvosom Dr. Kelemen Szilárd. Ő szülész-nőgyógyász.
Sokmindennel foglalkozik, pl:
- nőgyógyászati szakellátás
- rákszűrések
- fogamzásgátlás
- terhesgondozás
- ultrahang vizsgálatok
- klimax kezelés
- meddőségi kivizsgálás, kezelés
Én ajánlani tudom csak. MEg vagyok vele elégedve :)
23hkm
2012. jún. 13. 11:38
3/9 anonim válasza:
Szia!
Én Dr.Maár Róberthez járok.27 hetes terhes vagyok,eddig magánrendelésen teljesen elégedett vagyok vele.Tudom,hogy nem a pénz számít,de nem is rendel drágán.Szülész-nőgyógyász és aneszteziológus is.Egyébként egészségügyet végeztem,akkor tanított,ezért is választottam őt.Már ott is kedves volt,és segítőkész.Maximális a bizalmam felé.Ha esetleg bármi másba segíthetek írj privátba nyugodtan.
2012. jún. 13. 13:05
4/9 anonim válasza:
Szia.Én 32 hkm vagyok,Likár doktor úr az orvosom.Teljesen meg vagyok vele elégedve,pedig az első gyermekemet nem nála szültem.Minden kérdésemre válaszol,mindig csinál hüvely és uh vizsgálatot is.Sajnos 2 hete elkezdett rövidülni a méhnyakam,és múlt héten begörcsöltem.Azonnal behivatott a kórházba és 3 napig bent is maradtam infuzióra ill.a pici megkapta a tüdőérlelőt.Mindegyik nap megnézett,pedig tudom hogy rengeteget műtött közben,elővigyázatos volt,és nem bántam.ma megyek hozzá rendelésre,remélem nem rosszabbodott a helyzet.Teljesen meg vagyok vele elégedve tényleg,nem egy "körülugrálós" típus,de nekem nem is kell.Sajnos nehéz orvost választani,de próbáld meg azért minél előbb,mert az egyik szobatársam mondta,hogy Ő a 30.héten szeretett volna,de azt mondták akkor már nem lehet-nem etikus :),gondolom ez is ilyen orvos szokás,bár elég rémisztő.
2012. jún. 13. 13:08
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindegyikőtök válaszát, sokat segítenek, legalább van miből elindulnom...és utánuk olvasni...
Kedves utolsó: Nagyon bízom benne, hogy rendben leszel/tek, és hogy jó kezekben vagy :)
2012. jún. 13. 15:15
6/9 A kérdező kommentje:
Igen tényleg sok jót olvasok Maár Dr. Úrról is :) Most még nehezebb dönteni :) Dr.Likár, Dr. Maár, Dr Stummer.... Eddig rajtuk gondolkodom, és róluk informálódok :D
2012. jún. 13. 15:18
7/9 anonim válasza:
Én is Dr Kelemen szilárdot ajánlom, hozzá járok, nem sokára szülünk :)) Lehet már ma...
Nagyon meg vagyok elégedve vele, alaposan megvizsgált minden hónapban és érthető magyarázatot adott minden kérdésemre.
38 hkm
2012. jún. 13. 19:45
8/9 anonim válasza:
Dr Kelemen Szilárd...elnézést, fekve nehezen megy a gépelés :)
Előző vagyok.
2012. jún. 13. 19:46
9/9 anonim válasza:
Én dr. Fekete Zoltánt ajánlanám, én nála szültem, sztk. rendelésre jártam hozzá, és a vége felé kértem csak meg, hogy lenne-e majd az orvosom. Végig alapos volt, és minden kismama mosolyogva jött ki tőle, jó a humora, és sok biztatást kaptam. De a Likár és a Kelemen doktor úrhoz is jár most egy-egy barátnőm és ők is meg vannak elégedve!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!