Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » III. fokozatban érett lepény...

III. fokozatban érett lepény a 36. héten?

Figyelt kérdés
Azt mondták ne aggódjak,mert már a 36.hétben vagyok.
2012. jún. 20. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:
az jo akkor már csak pár nap van hátra
2012. jún. 20. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:

III-IV. érettségű lepénnyel szokás szülni.

De ha most jönne, már tényleg semmi gond.

Gondolom figyelnek sűrűbben, nézik a flow-t is.

Minden jót Nektek!

2012. jún. 20. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:

A 35 hetes ultrahangon nekem is III. fokozatban volt érett a méhlepény. 2 és fél hétre rá szültem.

Ebben a terhességi korban ez így jó. Ha hetekkel ezelőtt lett volna ilyen érettségű, akkor jelenthetett volna gondot. Már nincs sok hátra, azért mondták, hogy ne aggódj.

Könnyű szülést és jó babázást kívánok!:)

2012. jún. 20. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én 36.héten szültem, egészséges kisfiút!! Ugyanúgy engedtek haza mint azokat akik 38-41 hétre szültek. Semmi baja nincs, most 2 éves, igazi kis virgonc, fára mászós, okos fiúcska!!!
2012. jún. 20. 10:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez nem jelenti, hogy szülni fogsz. Nekem 33 hetesen már III. fokban volt érett, azt mondták normális, mert a vége felé járok! Majdnem 41 hétre született a fiam 10/10es apgarral.
2012. jún. 20. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem se jelent semmit!

a kislányommal 36 hetesen nekem is 3-ad fokban érett volt és mégis 38+4 hetesen született meg.

most a kisfiammal múlt héten,akkor 35 hetes voltam 1 fokban volt érett.de vele viszont nem bánnám ha megszületne már.mondjuk a vasárnapot még várja meg akkor töltöm a 37 hetet.

úgyhogy nyugi!majd jön amikor ő úgy érzi!

2012. jún. 20. 12:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm megnyugtató válaszaitokat! közben beszéltem a dokimmal, ő is megnyugtatott! akkor ma összepakolom a kórházi csomagomat :)
2012. jún. 20. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!