Letezik, hogy ennyivel hamarabb erzem a 2. babat?
Figyelt kérdés
1. babamat a 15-16.heten ereztem biztosra,most a 12.hetben vagyok,de este,ha lefekszem hanyatt,van hogy erzem a babat,persze sokkal gyengebb kivitelben,mint anno a 15.heten.2012. jún. 20. 09:36
1/4 anonim válasza:
Szia.
Gondolom nem a rugásokat érzed,hanem azt ha igazán nagyokat lubickol pancsol,az lehet érezni.Én is szoktam,volt,hogy ültem és mondtam a férjemnek,hogy etnikai fordulatokat csinál a baba:)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,persze,nem a rugasokat,hanem a finom rezgeseket,lubickolasokat :)
2012. jún. 20. 09:44
3/4 anonim válasza:
Etnikai fordulatokat...:) Aranyos....:)
4/4 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam, mint te! :) Az első babám 15-16. héten éreztem. A másodikat pedig már a 12. héten. Nem mindennap és nem intenzíven, én is arra gondoltam, hogy amikor igazán nagyott rúgott magán, azt éreztem. De biztos, hogy ő volt, mert egyszer ki is próbáltam, hogy "megbökdöstem" és "válaszolt". :) Aztán egyre erősebben és sűrűbben láttam. A 20. héten volt az első, hogy szemmel is látható volt az "ugrása".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!