Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A vércsoport megállapításhoz...

A vércsoport megállapításhoz honnan veszik le a vért? Ujbegyből vagy vénásan?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 20:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Vénásan...
2012. jún. 19. 20:51
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem helyfüggő. Simán le lehet venni ujjbegyből is. Ha csak a vércsoportot kell meghatározni, akkor ujjbegy, ha bármi másik vizsgálat is kell mellé, akár csak egy cukorszint, akkor már vénás. Nálunk legalábbis így van.
2012. jún. 19. 21:02
 3/16 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy itt is csak ujjbegy,mert holnap megyek AFP re jövőhéten kell mennem vércsoport megállapításra.Minden más vizsgálat egyébként meg van csak a megállapítást "elfelejtették". És a vérvételtől szörnyet halok:(
2012. jún. 19. 21:07
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
jajj pedig még lesz egy pár...mi lesz veled cuki terhelésen...
2012. jún. 19. 21:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Csodálkoznék, ha ujjbegy lenne, de úgy legyen!

Hozzá kell szokni amúgy.

Nekem harmadik terhesség alatt sikerült. :o) Sajnos rengetegszer vettek, pont mert a cukrommal is baj volt, meg még egyéb, azt nem sorolom...

Csukott szem, ellazulás és kész.

Ha éhgyomri, akkor vigyél magaddal enni-inni valót, és rögtön utána fogyassz!

Hajrá!

2012. jún. 19. 21:26
 6/16 anonim ***** válasza:
a vércsoportmeghatározásnál nálam néztek vmi ellenanyagot is a véremben, és vénás volt.
2012. jún. 19. 21:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha csak vércsoportot néznek, ujjbegyből. Anno gyakorlaton mi egymásnak vizsgáltuk a vércsoportját így, de ehhez csak ujjbegyből vettük a vért.
2012. jún. 19. 22:16
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Vénásan fogják levenni.Egyébként olyan szó meg nincs hogy "uj"(bocsi csak irritált)
2012. jún. 19. 22:24
 9/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az a lényeg,hogy elírtam!!!Amint láthatod a következőben már jól írtam.De örülök,hogy te ennyire tökéletes vagy.(Bocsi,engem meg ez irritált!)
2012. jún. 20. 08:22
 10/16 A kérdező kommentje:
Ma megkérdeztem a dokinőt azt mondta,hogy vénásan,mert UJJJJJbegyesen már sehol nem csinálják.
2012. jún. 20. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!