Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismamik hogy vagytok...

37 hetes kismamik hogy vagytok ebben a melegben? Nekem bedagadt a bokám, a kezem is és még zsibbad is. Hogy birjátok? Mikorra vagytok kiírva? Én Juli 12 re. Már alig várom.

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia, én július 17-re vagyok kiírva. Lábam csak ritkán dagad be, a meleget utálom, de semmi bajom nincs szerencsére. Várom, hogy elmúljon ez a meleg, neked is kevesebbet mozog a babód ilyen időben?
2012. jún. 19. 14:00
 2/8 A kérdező kommentje:
igen nekem is keveset mozog most. Nem bírja a meleget :)
2012. jún. 19. 14:02
 3/8 anonim ***** válasza:
6.hetes vagyok. én is megfigyeltem, 2 napja olyan keveset mozog...:(
2012. jún. 19. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
nem 6. hanem 36.:) Bocsi
2012. jún. 19. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én július 5.-ére, de az én lábaim is szörnyűek! Teljesen lemondtam a sóról, és a fűszerekről is, mert nagyon megkötik a vizet, egész nap ha tehetem a magasba vannak, hideg vízbe áztatom esténként, de sétálni is kell, így valamelyest javult a helyzet! Sok almát eszek, és uborkát, amik vízhajtóak!

Kitartást!

2012. jún. 19. 15:46
 6/8 anonim válasza:

Polcoljatok fel a labatokat, naponta zuhanyozzatok le többször es pihenjetek sokat, igyatok sok hideg szensavmentes asvanyvizet (de ne tul hideget)!

Ja es a zuhanyzast hideg vizzel fejezzetek be, legalabb a labatokon, az segit, hogy ne dagadjon be a bokatok!

Jo babavarast es könnyü szülest kivanok! :)

2012. jún. 21. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 39+4 km vagyok, jún. 24-re vagyok kiírva, de egyenlőre semmi :( és nagyon nehezen bírjuk a meleget sajnos. Vizesedek, bokám nekem is dagad, minden reggel kézzsibbadásra ébredek...elég kellemetlen így, rossz a közérzetem! Már én is borzasztóan várom, hogy megszülessen a pici babánk :)
2012. jún. 21. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
1. vok, mi újság?:-)
2013. márc. 9. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!