37 hetes kismamik, hogy vagytok ebben a melegben? Mennyit szedtetek fel eddig? Mennyire saccolták a babátok súlyát, combját?
Esetleg Debrecenben valaki? :) Én már elég nehezen viselem a pocim is meg a meleget is, hamar elfáradok, igaz van egy két éves örökmozgóm is. Mekkora a pocitok? Az enyém elég kicsike,összesen 14 kg szedtem fel. A babóm 2760g -ra saccolták tegnap, 70-es combival, 91-es fejecskével. Pénteken leszek 38 hetes.
Szóval ki hogy van???
Szia!
Nekem az első is fiú volt, és most is az lesz. 163cm vagyok, 49kg-val indultam és most vagyok 62,5kg. kb.103cm a haskörfogatom. Debrecenben lakunk. Milyen volt az első szülés? Nekem császár volt, de ezt most jó eséllyel indulok, hogy megszülöm, mert az első is csak a farfekvés miatt volt császár. Ezt a meleget ugyanúgy nem bírom mint te, sőt, ma még jobban nem. Semmi erőm, legszívesebben csak feküdnék. Én is délutánra szedem kicsikét össze magam, de az sem igazi. Írj majd ha lesz időd, vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!