Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hetes kismamik, hogy...

37 hetes kismamik, hogy vagytok ebben a melegben? Mennyit szedtetek fel eddig? Mennyire saccolták a babátok súlyát, combját?

Figyelt kérdés

Esetleg Debrecenben valaki? :) Én már elég nehezen viselem a pocim is meg a meleget is, hamar elfáradok, igaz van egy két éves örökmozgóm is. Mekkora a pocitok? Az enyém elég kicsike,összesen 14 kg szedtem fel. A babóm 2760g -ra saccolták tegnap, 70-es combival, 91-es fejecskével. Pénteken leszek 38 hetes.

Szóval ki hogy van???

2010. júl. 13. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 36 hetes és pénteken lesz UH-om, így csak a 33+1 hetest tudom elmondani még. 2010 g-ra becsülték a súlyát. Feje 84 mm volt a combja pedig 63mm. A hasam szerintem nagy, ahhoz, hogy még 3-4 hét hátra van, de a lányom is 58 cm és 4,16 kg volt. Lehet, hogy most is nagy lesz a fiúcska. Nagyon hamar elfáradok, lever a víz,ha alami nehezet kell csinálnom, de csak 1-2 hete ilyen rossz. 31-32 hetesen 2 kg volt a hízásom. Délután megírom, hogy állok.
2010. júl. 13. 12:34
 2/7 A kérdező kommentje:
A 32 hetes uh-on nekem is ugyanezeket saccolták!! :) Pihenj sokat! Merre laktok?
2010. júl. 13. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én írtam tegnap. Fejér megyében lakunk, Fehérvártól 25 km-re. Ti? Tegnap 66 kg-ot mértek,így most 3,5 kg-nál járok. De szerintem ennyit a baba miatt már rég meg kellett volna híznom, gondolom belőlem lefele megy. A hasam 5 hét alatt felfele 32 cm-ről 33-ra nőtt és a haskörkogatom most 108 cm és 5 hete 101 volt. A lányomnál ekkor 33 cm és 109 volt, tehát,ha kihordom végig,akkor számíthatok megint egy nagy babára. Tegnap délután nagyon nem jól éreztem magam. Teljesen lefáraszt a meleg és nincs kedvem csinálni semmit csak este. Te ezzel hogy vagy? Fiú vagy lány lesz? nekünk fiú és teljesen más ez a terhesség,mint a lánynál volt. mekkora a haskörfogatod és ahhoz hány kg és cm vagy? Én 165 cm és most 66 kg, de 62,5 kg-mal kezdtem. Ha tudsz,írj.
2010. júl. 14. 06:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem az első is fiú volt, és most is az lesz. 163cm vagyok, 49kg-val indultam és most vagyok 62,5kg. kb.103cm a haskörfogatom. Debrecenben lakunk. Milyen volt az első szülés? Nekem császár volt, de ezt most jó eséllyel indulok, hogy megszülöm, mert az első is csak a farfekvés miatt volt császár. Ezt a meleget ugyanúgy nem bírom mint te, sőt, ma még jobban nem. Semmi erőm, legszívesebben csak feküdnék. Én is délutánra szedem kicsikét össze magam, de az sem igazi. Írj majd ha lesz időd, vigyázz magatokra!

2010. júl. 14. 10:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia! Voltam UH-on és gép szerint tegnap 36+0 hetes vagyok. Számításaim szerint 37+1 napost kellett volna írnia, de mindeggy. 2850 g-ra becsülték a súlyát, de mondta a doki, hogy ki tudja, hogy ennyi-e. Combja 72mm a feje 90 mm. Éjjel rossz volt,mert a bordámat rúgta vagy nyomta. Talán ez nekem a legrosszabb. Neked már nem sok van hátra. Mi lesz a fiúcska neve? Nálunk valószínű, hogy az apukája után Tamás lesz. Nálatok Nst-re mikortól lehet menni? Már reggel 8-tól? Jövőhéten nekem is mennem kell. Pihenj sokat. szia
2010. júl. 17. 11:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia! Az első fiamat Róbertnek neveztük el az apja után. A második most Viktor lesz. Nálunk is reggeltől van nst, de van szülésznőm, (épp ezért, mert a két éves fiamat nem tudom sokáig kire hagyni) így ő soron kívül visz és csinálja az nst-t. Már pénteken 38 hetet töltöttem, lassan tényleg szülünk. :) Hétfőn lesz uh is, jelentkezem mit mondtak, ha egyben leszek még addigra. Meleget hogy bírod? Ma volt egy kis eső, így jobban viselem már így az estét meg az éjjelt, egyébként vizesruhával a fejemen aludtam :). Vigyázz magatokra!
2010. júl. 17. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk szombaton rettentő meleg volt, azt sem tudtam, hogy mit kezdjek magammal, de vasárnap megérkezett az eső, igaz csak éjjel esett,de napközben is fújt a szél és hűvösebb volt, úgy mint ma. Tegnap még takarítani is volt kedvem,mert nem voltam rosszul a melegtől. Ma is letakarítom a nappaliban a szekrényt. Nst-re megyek holnap reggel. Kell vinni pisit, ugye? Nincs kedvem ott szaladgálni emiatt. Nst után még külön be kell menni a nőgyógyászhoz is? Vagy már új rendszer van? Ti házasok vagytok? Mi nem és az apaságihoz aléírtam egy élettársi papaírt,amin igazolom,hogy nem állok senkivel élettársi kapcsolatban és ez kelleni fog a kórházban,de nekem nincs meg. Páromnak az rémlik,hogy a közjegyző küldi be a kórháznak. Tudsz erről valamit? Te hogyan szerzed be a köldökápoláshoz a cuccokat,mert nálunk nem akarják megírni a nevemre a receptet,hanem ha megszületett, akkor valakinek futkározni kell a gyógyszertárba és akkor kiadják recept nélkül,amit majd pótolni kell. De addig amíg beér a csomag, addig nem tudják lekezelni a popsiját meg a köldökét? Nem normálisak ezek, hogy így csinálják meg. Nekem sima szülésem volt, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a 2. szülés és kicsit tartok is tőle. Nst-n UH-ot is csinálnak? Ha gondolod, megadom az e-mail címem,mert ezt az oldalt bárki olvashatja: somogyi808606@freemail.hu Ha van időd írj
2010. júl. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!